Kan du li´ lugten i bageriet eller har du en sød tand? Så tag en uddannelse som bager eller konditor.

Som bager kommer du til at stå for produktion af alt fra luftige franskbrød til lækre kager. Vælger du at specialisere dig som konditor, er det kageproduktion, desserter, pynt og dekoration, der er i fokus.

Bagere arbejder typisk i bagerier og større virksomheder, mens du som konditor arbejder i konditorier, restauranter mv.

Der er gode muligheder for job og videreuddannelse – og praktikpladsgaranti på bageruddannelsen.

Tilmeld dig nu

Tilmeld dig på optagelse.dk

Start efter sommerferien  
 

Værd at vide

Kontakt os

inph

Praktikpladskonsulent og Erhvervs- og uddannelsesvejleder

Inger Philipsen

Hotel- & Restaurantskolen

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 4023 8958

inph@mercantec.dk

jesp

Underviser/uddannelseskonsulent

Jesper Grønne

Hotel- & Restaurantskolen

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 2117 9107

jesp@mercantec.dk

Hotel- og Restaurantskolen

H. C. Andersens Vej 7

8800 Viborg

Få rutevejledning