Bygningsstruktør Patrick Bøje Rasmussen kåret som Årets Erhvervstalent

Ung bygningsstruktør fra Mercantec blev tirsdag aften hyldet som Årets Erhvervstalent 2017 af Viborg Erhvervsråd og over 500 erhvervsfolk.

Der var flotte priser, fest og underholding, da Viborg Erhvervsråd for sjette gang afholdt Awardshow for at hædre personer og virksomheder, der har gjort det ekstra godt i 2017.

Prisen som Årets Erhvervstalent gik til bygningsstruktør Patrick Bøje Rasmussen fra Mercantec – bl.a. fordi han har udmærket sig igennem hele sin uddannelse og er en rigtig god ambassadør for erhvervsuddannelserne.

Den 23-årige Patrick var overvældet og beæret over den fornemme titel og takkede både Mercantec og lærepladsen entreprenørfirmaet Juel Ditlefsen og Nielsen i Bjerringbro.

- Også mange tak til min læremester Poul og min kæreste Helle for opbakning, lød det fra en glad Patrick.

Patrick Bøje Rasmussen blev udlært i september og er nu fastansat hos Juel Ditlefsen og Nielsen. Han elsker sit arbejde som bygningsstruktør og fortæller gerne om det.

- Han taler altid positivt om uddannelsen som bygningsstruktør i håb om, at han kan få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse, især som bygningsstruktør. Han er kort sagt en positiv og glad ung mand, som er en god ambassadør for erhvervsuddannelserne, hedder det bl.a. i nomineringen fra Mercantec.

Nomineringen vandt gehør hos dommerkomiteen. I hvert fald kan Patrick kan nu glæde sig over titlen som årets erhvervstalent.