Er du den rette til at redde røven på en virksomhed efter en shitstorm? Eller skal du ud og buste lokalpolitikere i at bruge kommunens dankort? Måske har du lyst til at hjælpe sårbare unge med at finde fodfæste i samfundet?

Så skal du vælge Medier & Samfund, hvor du kan arbejde med alt fra krisekommunikation, spin og filmproduktion til  app-udvikling, web- og grafisk design. Du får en værktøjskasse, så du kan gå målrettet til kommunikation og formidling, der både hjælper mennesker, rykker holdninger og påvirker verden. 

Du lærer at analysere konkrete kommunikationsopgaver med udgangspunkt i samfundsmæssige problemstillinger, og du arbejder med cases fra virkeligheden i samarbejde med lokale virksomheder og organisationer. 

Du er kreativ, analytisk og nysgerrig. Måske skal du læse videre på digital design, journalistik, samfundsfag eller mediefag. Måske vil du ud og arbejde som tekstforfatter, filmproducer eller noget helt tredje. Det er kun dine drømme, der sætter grænserne, når du har læst Medier & Samfund.

Medierne er en kæmpe faktor i nutidens verden. Du kan være med til at udvikle dem!

Midtbyens Gymnasium udsigt fra Viborg Midtby

Start til august

Tilmeld dig

Vælg Midtbyens Gymnasium
find vores brochure her 

Værd at vide

Kontakt os

tris

Lektor, Teknikumingeniør (kemi) & studievejleder

Trine Rathmann Skøtt

Midtbyens Gymnasium

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 2362 9523

tris@mercantec.dk