Hvis du overvejer en karriere, hvor du er med til at opføre bygninger, så kunne en bygningsstruktør uddannelse være noget for dig.

Hvad laver en bygningsstruktør?

Som bygningsstruktør arbejder du med at opføre forskellige bygninger i materialer som beton, herunder boliger, fabrikker, skoler, broer og meget andet. Du udfører også forskallingsopgaver i træ og lærer at arbejde ud fra tegninger og eventuelt lave dine egne.

I fremtiden vil kvaliteten af arbejdet være afgørende for succes i branchen. Derfor lægger vi vægt på at uddanne kompetente fagfolk, der kan imødekomme de skiftende krav i byggebranchen. Med bygningsstruktøruddannelsen får du ikke blot færdigheder i at arbejde med beton, men også med træ, stål, glas, jern, og plast, hvilket gør dig alsidig og eftertragtet på arbejdsmarkedet.

Jobmuligheder?

Der er stabile jobmuligheder for bygningsstruktører, da der altid er brug for dygtige fagfolk i byggebranchen. Du kan også overveje at videreuddanne dig til byggetekniker, konstruktør, produktionsteknolog eller bygningsingeniør.

En uddannelse som bygningsstruktør kan være vejen til en stabil og givende karriere i byggebranchen. Tag det første skridt og udforsk dine muligheder inden for bygningskonstruktion.

Vi har lærepladsgaranti på bygningsstruktøruddannelsen!

Vælg Mercantec

Tilmeld dig her optagelse.dk

Du kan nå det endnu - start på en erhvervsuddannelse. 
Lærepladsgaranti på udvalgte uddannelser!
 

Mød Gry

Værd at vide

Hør mere

Kontakt os

nyns

Lærepladskonsulent

Nynne Stephansen

Bygge & Anlæg

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 2343 4273

nyns@mercantec.dk

Mercantec - Bygge & Anlæg

Håndværkervej 9

8800 Viborg

Få rutevejledning