Drømmer du om at blive den næste Michelin-kok eller eje din egen restaurant? Eller har du bare en passion for mad? Så tag en uddannelse som gastronom.

Uddannelsen er trindelt. Først bliver du gastronomiassistent, og herefter specialiserer du dig og bliver enten smørrebrøds-/cateruddannet eller kok. Uanset hvad får du et udfordrende og alsidigt arbejde, hvor det nogle gange skal gå stærkt, men hvor du samtidig skal være omhyggelig og kreativ i dine opgaver.

Der er gode muligheder for job og for at blive selvstændig. Vil du hellere læse videre, kan du blandt andet tage uddannelserne procesteknolog, serviceøkonom eller professionsbachelor.

Tilmeld dig nu

Tilmeld dig på optagelse.dk


 

Værd at vide

inph

Praktikpladskonsulent og Erhvervs- og uddannelsesvejleder

Inger Philipsen

Hotel- & Restaurantskolen

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 4023 8958

inph@mercantec.dk

jesp

Underviser/uddannelseskonsulent

Jesper Grønne

Hotel- & Restaurantskolen

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 2117 9107

jesp@mercantec.dk

Hotel- og Restaurantskolen

H. C. Andersens Vej 7

8800 Viborg

Få rutevejledning