Kan du lide lugten i bageriet, eller har du en sød tand? Så tag en uddannelse som bager eller konditor.

Som bager kommer du til at stå for produktion af alt fra luftige franskbrød til lækre kager. Vælger du at specialisere dig som konditor, er det kageproduktion, desserter, pynt og dekoration, der er i fokus.

Bagere arbejder typisk i bagerier og større virksomheder, mens du som konditor arbejder i konditorier og restauranter. Der er gode muligheder for job og videreuddannelse – og lærepladsgaranti på bageruddannelsen.

Vi har lærepladsgaranti på bageruddannelsen!

Vælg Mercantec

Tilmeld dig her optagelse.dk

Du kan nå det endnu - start på en erhvervsuddannelse. 
Lærepladsgaranti på udvalgte uddannelser!
Tilmeld dig nu - start den 16. januar

Hør mere

Værd at vide

Kontakt os

bebt

Underviser/Studievejleder

Berit Brøndum

Gastronomi & Sundhed

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 4023 8958

bebt@mercantec.dk

No contact image

Virksomheds- og lærepladskonsulent

Karina Strand

Gastronomi & Sundhed

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 2475 0569

stra@mercantec.dk

Mercantec - Gastronomi & Sundhed

H. C. Andersens Vej 7

8800 Viborg

Få rutevejledning