Kan du lide lugten i bageriet, eller har du en sød tand? Så tag en uddannelse som bager eller konditor.

Som bager kommer du til at stå for produktion af alt fra luftige franskbrød til lækre kager. Vælger du at specialisere dig som konditor, er det kageproduktion, desserter, pynt og dekoration, der er i fokus.

Bagere arbejder typisk i bagerier og større virksomheder, mens du som konditor arbejder i konditorier og restauranter. Der er gode muligheder for job og videreuddannelse – og praktikpladsgaranti på bageruddannelsen.

Vi har lære- og elevpladsgaranti på bageruddannelsen!

Start d. 28. oktober 

Tilmeld dig her hos www.optagelse.dk

Vi har ledige pladser!
Praktikpladsgaranti på udvalgte uddannelser!

Hør mere

Værd at vide

Kontakt os

bebt

Underviser/Studievejleder

Berit Brøndum

Gastromoni & Sundhed

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 4023 8958

bebt@mercantec.dk

jesp

Underviser/Lærepladskonsulent

Jesper Grønne

Gastromoni & Sundhed

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 2117 9107

jesp@mercantec.dk

Mercantec - Gastronomi & Sundhed

H. C. Andersens Vej 7

8800 Viborg

Få rutevejledning