Kære elev i 10. klasse 

Kære elev i 10. klasse  

Vi håber, du vælger brobygning på Mercantec – vi vil glæde os til at tage imod dig og vise dig vores fantastiske uddannelser!  

Vælger du EUD (og lidt EUX) – erhvervs- og karrierefokus, er det et 3-dages brobygningsforløb (onsdag-fredag), du kan se frem til.  

Brobygningsforløbet er bygget op omkring forskellige workshops, som repræsenterer de mange forskellige uddannelsesretninger, vi har på Mercantec.  

I løbet af din brobygning kommer du omkring forskellige værksteder med opgaver, der har fokus på det praktiske. Du kommer med andre ord ikke til at sidde stille og lytte, men skal selv i gang med at arbejde med træ, metal, elektronik, madvarer, virtuelle penge, osv.  

De mange workshops giver dig mulighed for at få indblik i de forskellige erhvervsuddannelser, få afprøvet forskellige arbejdsformer, og du får samtidig lov til at komme rundt og opleve hverdagen på skolen. Vi håber, at vi kan være med til at klæde dig bedre på til at træffe dit valg om ungdomsuddannelse. 

I brobygningen vil du komme til at stifte bekendtskab med følgende fagretninger: 

  • Business 

  • Bygge & Anlæg 

  • Gastronomi & Sundhed  

  • Teknologi & Energi 

Har du og/eller dine forældre spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os. Information om vores EUX-uddannelser finder du HER, og du finder information om vores EUD-uddannelser HER

Vælg Mercantec

Tilmeld dig på UnoUng

Kontakt os

loly

Brobygningskoordinator

Louise Lyngsø

Marketing & Kommunikation

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 2178 2472

loly@mercantec.dk