Skoleoplæringscenter Viborg har moderne og fagligt udfordrende rammer, der giver dig de bedste muligheder for, at gennemføre og færdiggøre din uddannelse.

 

Kontakt os

Mød os her

Skoleoplæringscenter Viborg hjælper virksomhederne med at finde de rigtige elever og eleverne med at finde de rigtige lærepladser.

Om at være elev i Skoleoplæringscenter Viborg

At være elev i Skoleoplæringscenter Viborg kan godt sammenlignes med at være lærling i en virksomhed. Vi har selvstændige afdelinger for de enkelte fagområder, med fokus på faglighed og trivsel. Skoleoplæringscenter Viborg samarbejder med lokale organisationer, foreninger og virksomheder, og vores afdelinger har ordrebøgerne godt fyldt op.

Det er ikke planen, at du skal forblive i Skoleoplæringscenter Viborg gennem hele din uddannelse. Tanken er, at vi vil hjælpe og støtte dig i at få en læreplads, eller komme ud i delaftaler i forskellige virksomheder løbende gennem din uddannelse.

Skoleoplæringscenter Viborg kan være med til at holde dig skarp og attraktiv i forhold til de forventninger og krav virksomhederne har, og er en god mulighed for dig der endnu ikke har fundet en læreplads.

Optagelse
For at kunne blive optaget i Skoleoplæringscenteret skal du fra grundforløbets afslutning og under hele din tid i Skoleoplæringscenteret være registreret som lærepladssøgende på skolen og have en synlig profil på lærepladsen.dk.

Du skal læse elevhåndbogen igennem inden du starter i Skoleoplæringscenteret, og overholde de retningslinjer der er beskrevet deri. Derudover skal du opfylde egnethedsbetingelserne, de såkaldte EMMA-kriterier.

 Emma kriterierne
 Befordringsgodtgørelse
• Elevhåndbogen