Mercantec ønsker med nærværende udbudspolitik at informere kunder, samarbejdspartnere samt øvrige interessenter om de politikker, som skolen vil følge ved udbud af erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse.

Mercantec ønsker med denne udbudspolitik at informere kunder, samarbejdspartnere og øvrige interessenter om de politikker skolen vil følge ved udbud af erhvervsuddannelser samt erhvervsrettet voksen og efteruddannelse.

Udbudspolitikken 2021 er Mercantecs svar på, hvordan skolen vil leve op til de arbejdsmarkeds- og uddannelsespolitiske målsætninger i bred forstand, herunder hvordan skolen specifikt vil imødekomme arbejdsmarkedets behov for erhvervsuddannelser og erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse samt udvikle samarbejde og udlicitering, spidskompetencer, markedsføring m.v. inden for området.

Udbudspolitikken 2021 er tilrettelagt ud fra en ambition om, at Mercantec i et tæt samarbejde med øvrige udbydere af erhvervsuddannelser og erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse samt øvrige interessenter leverer kurser og konsulentydelser til virksomheder og enkeltpersoner i Midtjylland og resten af Danmark, hvor det giver mening. Med udbudsrunden 2019 er der åbnet op for, at voksen- og efteruddannelse kan markedsføres og udbydes hvor som helst i landet (jf. Lov om arbejdsmarkedsuddannelser).

Udbudspolitikken kommunikeres på Mercantecs hjemmeside for at give størst mulig åbenhed over for alle interessenter.

 Download og læs hele udbudspolitikken - klik her


Samarbejdsaftale mellem erhvervsskoler i ESØ om Opfyldelse af efterspørgslen efter VEU
Download og læs samarbejdsaftale - klik her!