30. november · 2020

Valget er faldet på 49-årige Adrian Tresoglavic, som kommer fra en stilling som vicedirektør på U/NORD i Lyngby. Adrian Tresoglavic tiltræder stillingen, som direktør for erhvervsuddannelsesinstitutionen Mercantec den 1. februar 2021.

Adrian Tresoglavic skal overtage roret på Mercantec fra Kirsten Holmgaard, der tidligere på året, efter 15 år i stolen, valgte at opsige sin stilling som direktør, for at påbegynde et nyt og anderledes arbejdsliv.

Mercantecs nye direktør, Adrian Tresoglavic har bl.a. været ansat på Erhvervsskolen Esnord, på CBS og i Herning Kommune, og har taget en masteruddannelse i ledelse. Han er opvokset på Fyn, og familien, som yderligere består af kone og 2 børn er bosat i Kokkedal, indtil familien inden længe flytter til Silkeborg.

”Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Adrian Tresoglavic, som den nye direktør for Mercantec, og jeg er glad for at kunne byde Adrian velkommen. Mercantec er kendt for sine stærke værdier og pædagogiske tilgang til den enkelte, og det har været vigtigt for os, at disse værdier bæres videre. Det har vi nu sikret ved at ansætte Adrian Tresoglavic.

Adrian har flotte resultater fra U/NORD, og med sin store erfaring og engagement indenfor erhvervsskolebranchen har vi fundet en ny direktør, der kan føre Mercantec videre ind i 20´erne” fortæller bestyrelsesformand Palle Damborg og fortsætter ”Vi glæder os meget til at byde Adrian velkommen, og der er ingen tvivl om, at det bliver en stor opgave til stadighed sikre, at unge og voksne bliver dannet og uddannet til at varetage de mange og vigtige arbejdsopgaver, som arbejdsmarkedet og erhvervslivet i Danmark har brug for.”

”Skolen har en vigtig samfundsopgave, som dels går ud på at uddanne og danne mennesker, dels går ud på at imødekomme arbejdsmarkedets behov for kvalificeret arbejdskraft. Det synes jeg er motiverende og meningsfuldt at arbejde med. Så jeg ser meget frem til samarbejdet med skolens ansatte, elever, kursister og skolens interessenter fx kommuner, virksomheder og foreninger. Sagt med andre ord, så glæder jeg mig til at blive en del af Mercantec og de lokalområder, som skolen lever i” udtaler Adrian Tresoglavic