26. juni · 2019

Tirsdag d. 25. juni dimitterede 45 elever fra grundforløbet på Handelsskolen Viborg. Til den slags særlige begivenheder bliver dygtige elever altid belønnet med legater, og i år var det første gang, at Løvbjergfonden uddelte et detailhandelslegat i Viborg.

Tobias Mosby Thomsen blev tildelt legatet for at være en meget ihærdig og imødekommende elev, der både fagligt og socialt viser stor fællesskabsånd. Derudover blev Tobias rost for at være en god kammerat, der altid har overskud til at dele viden og erfaring ud til sine klassekammerater.   

Købmand Karsten Poulsen fra Løvbjerg overrakte stolt legatet til Tobias.

- For første gang kan vi være med til at anerkende en dygtig elev her fra Handelsskolen Viborg, og samtidig er vi glade for at kunne være med til at støtte op om lokalområdet, sagde Karsten Poulsen.

Derudover blev endnu et legat uddelt fra HK MidtVest til Stine Kristensen, der blandt mange flotte ord blev begrundet med, at hun var en stjerneelev.

Det er underviserne, der indstiller elever til legater, og på den måde kan de være med til at give eleverne et ekstra skulderklap i forbindelse med deres uddannelse.

De nyudklækkede dimittender har nu afsluttet deres grundforløb på GF2 og EUX Business, hvorefter nogle fortsætter direkte på studieåret, mens andre allerede har en praktikplads klar efter sommerferien.