8. juni · 2020

Mercantec tilbyder svejsekurser og certificering, som er skræddersyet virksomhedernes behov og tidsramme.

Ligesom mange andre brancher mærker også industrien i Danmark konsekvenserne af Covid-19. Flere danske virksomheder oplever, at ordrebogen er knap så fyldt som normalt.

- Hvis vi skal ruste vores samfund til fremtiden, er det helt oplagt at sætte fart på opkvalificeringen. I krisetider handler det om at fokusere på muligheder, siger Mercantecs direktør Kirsten Holmgaard.

Fleksibelt
Teknologisk Videncenter er en del af Mercantec. Her tilbyder Åbent Svejsecenter fleksible, vidtrækkende efteruddannelsesmoduler, der opkvalificerer ledige og ansatte i metalindustrien. Der er altid plads!
Åbent Svejsecenter opkvalificerer hvert år op til 2000 kursister, og tilbyder en lang række certificeringer. Centeret er 100 procent indrettet efter virksomhedernes behov. Medarbejderne kan dermed tilgå kursusmodulerne og gennemføre certificeringerne, når det passer ind i virksomhedens planlægning.

Teknologi og håndværk
Brian Gravgaard er én af underviserne på Åbent Svejsecenter. I flere år har efterspørgslen på kvalificerede svejsere været stor. Brian Gravgaard tror, at fremstillingsindustrien vækster indenfor kort tid og det vil derfor være klogt at være klædt på til fremtiden, vurderer han.

  • Den teknologiske udvikling har længe været i voldsom fart. Samtidig er der stort fokus på klassisk godt håndværk. Netop de to områder er vi specialister i her, påpeger han.

Åbent Svejsecenter på Mercantec står klar til at tage imod alle og sikre, at alle får det helt rigtige og optimale kursusforløb. Kurserne strækker sig fra to dage og opefter.

Læs mere om svejsekurser og svejsecertifikater