26. oktober · 2021

Lone Andersen er opvokset i Viborg, hvor hun også har bopæl. Nu vender hun også rent arbejdsmæssigt hjem til Viborg, idet hun fra den 1. december bliver ny rektor på Midtbyens Gymnasium.

loneandersenmgrektor_1

For Lone Andersen bliver Viborg nu også omdrejningspunktet rent arbejdsmæssigt. Fra den 1. december tiltræder hun stillingen som rektor på Midtbyens Gymnasium, og med sig i bagagen har hun mere end 20 års ledererfaringer fra erhvervsskoler samt teknisk og alment gymnasium.

51-årige Lone Andersen har såvel en erhvervsuddannelse som en cand.mag. i engelsk og psykologi, og tidligere i karrieren var hun vicerektor på Viborg Katedralskole, inden turen gik til Randers Statsskole, hvor hun er rektor frem til sin tiltrædelse på Midtbyens Gymnasium.

Privat er hun bosat i Viborg og gift med Henrik Bo Poulsen. Sammen har de en datter, 15-årige Johanne Astrid, der udover at gå i 9. klasse også er en meget dedikeret trommeslager.

Med spænding og glæde
Lone Andersen ser frem til at tiltræde i det nye job:

-Det er med stor spænding og glæde, at jeg nu snart sætter mig i stolen som rektor for Midtbyens Gymnasium. Jeg glæder mig utroligt meget til sammen med kolleger og elever at udfylde og videreudvikle rammerne i Danmarks nyeste og absolut smukkeste erhvervsgymnasium, siger Lone Andersen.

Også på Lone Andersens kommende arbejdsplads er glæden stor:

-Lones brede ledererfaring og store kendskab til ungdomsuddannelser gør, at hun er den perfekte kandidat for Midtbyens Gymnasium. Med Lone i spidsen for Midtbyens Gymnasium er vi sikre på, at hun vil videreudvikle de attraktive og inkluderende studiemiljøer på stedet og understøtte elevernes udvikling og dannelse. I sidste ende vil Lone være med til at sikre, at eleverne får den bedste og mest fremtidssikrede uddannelse, siger direktør for Mercantec, Adrian Tresoglavic.