24. maj · 2019

Hvad giver man en mor, der har alt? 
Hvad med en aften med forkælelse, god mad, sjov underholdning og information. 
For andet år i træk var Mercantec vært ved Mors dag – denne gang med særligt fokus på EUX, og endnu engang var aftenen fyldt med grin, nærvær og fagligt indhold.  

De mange mødre, døtre og sønner, som havde fundet vej til H.C. Andersens Vej i Viborg, blev blandt andet underholdt af den kendte forfatter og stand-up komiker, Sanne Søndergaard, og blev beværtet med lækker mad.

Praktiske opgaver
Efter maden og underholdningen bød aftenen på en række konkurrencer, hvor mødrene og deres børn kunne dyste mod hinanden i forskellige discipliner, samtidig med at de fik et godt indblik i, hvad det vil sige at tage en EUX, hvor man både får en studentereksamen og en erhvervsuddannelse, og de mange teoretiske og praktiske opgaver fik både konkurrencegenet og gode grin frem. 

  • Det er skønt at opleve, hvordan både undervisere, elever og virksomheder engagerer sig i at skabe en helt særlig og veltilrettelagt aften for mødrene og deres børn. Det blev taget rigtig godt imod af mødrene og deres børn. Alle parter engagerede sig i opgaverne, og der var en fantastisk stemning. Det er en lidt utraditionel måde at få gjort unge og deres mødre klogere på EUX, men vi er sikre på, at de får meget med sig hjem efter sådan en aften, siger uddannelsesleder på GF1 Rie Dalsgaard. 

Til efteråret er Mercantec vært ved et tilsvarende arrangement for fædre og deres børn.