Dette er studieretningen for dig, der har særlig interesse for de naturvidenskabelige fag med fokus på biologi og kemi. I studieretningen arbejdes der med celler, krop og natur, og hvordan viden indenfor de områder bruges til moderne produktudvikling. Det kunne eksempelvis være fremstilling af kunstigt kød for at imødegå klimaudfordringer, udvikling af medicin og vacciner til fremtidens sygdomme og epidemier.

Undervisningen er en kombination af teori og praktiske eksperimenter, hvor matematikken er et vigtigt redskab i efterbehandlingen. Der er ekskursioner til eksempelvis Århus Universitet og Foulum, hvor teorien omsættes til forskning i praksis.

Midtbyens Gymnasium udsigt fra Viborg Midtby

Start til august

Tilmeld dig

Vælg Midtbyens Gymnasium
find vores brochure her 

Værd at vide

Mikkel_Nørgaard_aug.2020 (1)

"Jeg har valgt biotek idræt som studieretning og har ikke fortrudt det et sekund. Det er super interessant at lære om hvordan kroppen fungerer og samspillet mellem bioteknologi og idræt gør det ekstra interessant".

Mikkel Nørgaard
Viborg elite LOGO

Viborg Elite

For dig, der dyrker idræt på eliteplan, har vi et samarbejde med Viborg Elite, som tilbyder undervisning og morgentræning to gange ugentligt. 

Se mere her

Kontakt os

tris

Lektor, Teknikumingeniør (kemi) & studievejleder

Trine Rathmann Skøtt

Midtbyens Gymnasium

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 2362 9523

tris@mercantec.dk