Som VVS-energispecialist har du tjek på energien. Du er med til at gøre vores bygninger og installationer moderne og intelligente med den nyeste teknologi og design. Du kender til alle typer opvarmningsanlæg, hvad enten det er oliefyr, gasfyr, fjern-varmeanlæg, solvarme, biogas eller halmfyr. Du vurderer miljøbelastningen, og ved hjælp af måling og indregulering sørger du for, at forbrændingen er perfekt, og automatikken kører optimalt. Det er dig, som foreslår, hvordan en kunde kan spare på energien og belaste miljøet mindre.

Med EUX bliver du både faglært VVS-energispecialist og får en studenterhue. Der er lærepladsgaranti og løn under uddannelsen. Bagefter kan du enten gøre karriere i erhvervslivet eller læse videre – for eksempel til ingeniør, bygningskonstruktør eller maskinmester.

Hvorfor vælge EUX VVS-energispecialist?

  • Du får både en erhvervsuddannelse og en studentereksamen
  • Der er lærepladsgaranti
  • Gode job- og karrieremuligheder
  • Gode muligheder for at læse videre
Midtbyens Gymnasium udsigt fra Viborg Midtby

Start på en gymnasial uddannelse

Ansøgningsfrist - 1. marts

Mød Ida

ida

Jeg er et konkurrencemenneske og ambitiøs. Det passer mig godt at tage en EUX, fordi der er virkelig mange muligheder bagefter. Hvis jeg vil læse medicin, kan jeg i princippet gøre det. Men jeg tror nu, at jeg vil læse industriel design eller arkitektur bagefter.

Ida Balsby Roersen, EUX VVS-energispecialist

Læs mere om uddannelsen

Kontakt os

evly

Studievejleder - Underviser EUX

Eva Lynggaard-Verity

Midtbyens Gymnasium

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 2018 8162

evly@mercantec.dk