Skal kunderne have deres varer nemt, bekvemt og hurtigt – uden at der bliver gået på kompromis med kvalitet og service? 
Så har de brug for dig som er detailhandelselev med speciale i convenience.

Hvad kan du som elev med speciale i convenience?
Udover at mestre salg, vareeksponering og kundebetjening er du som detailhandelselev med speciale i convenience uddannet inden for blandt andet fødevaresikkerhed, egenkontrol, e-handel og events.

Det gør dig specielt egnede til ansættelse i delikatessebutikker, brødudsalg, dagligvarebutikker samt butikker, der sælger mad to-go.

Her kan du arbejde bredt med salg af convenience fødevarer, løse alle almindeligt forekommende opgaver i butikken samt opgaver i forbindelse med håndtering af fødevarer.

To typer convinience uddannelser
Business tilbyder to typer convenience uddannelser: En generel convenience linje samt en linje med profilen bageriudsalg.

Linjen bageriudsalg er udviklet i samarbejde med Gastronomi & Sundhed , der blandt andet uddanner bagere og konditorer, så underviserne her har stor praktisk erfaring inden for dette felt.

Uddannelsens opbygning
Uddannelsen består som de andre erhvervsuddannelser af et grundforløb og et hovedforløb. Hovedforløbet varer to år og består af oplæring i butikken/virksomheden samt skoleforløb.

Skoleforløbene strækker sig over 7-11 uger på den generelle convenience linje og 9-13 uger på linjen med profilen bageriudsalg.

På uddannelsens oplæringsdel skal du som elev igennem fem hovedområder:

  • Convenience
  • Koncept
  • Salg
  • Butik og produkt 
  • Drift

 

Vælg Mercantec

Tilmeld dig her optagelse.dk

Start på en erhvervsuddannelse.
Lærepladsgaranti på udvalgte uddannelser!
 

Kontakt os

sorm

Studievejleder - Kontor, Detail, Handel, Event

Søren Damgaard

Business

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 2159 6861

sorm@mercantec.dk