Drømmer du om din egen butik? Og kan du lide at gøre en god handel, yde god service og skabe orden i varerne? Så tag en EUD Butiksuddannelse.

Du lærer at afdække kundernes behov, så de kan vælge det produkt, der er rigtigt for dem. Du lærer også om indkøb, styring af lager, regnskab og at skabe vinduesudstillinger, der sælger. På hovedforløbet vælger du mellem specialerne salgsassistent, digital handel og convenience.

Der er gode jobmuligheder i specialbutikker, dagligvarehandel, webshops og conveniencebutikker. Du kan også blive sælger eller læse videre til for eksempel markedsføringsøkonom.  

Tilmeld dig nu

Start på en erhvervsuddannelse

Start på en erhvervsuddannelse d. 28. oktober - indenfor bygge- og anlægsbranchen og hotel- og restaurantionsbranchen
 

Malene Farcinsen_5_2019_12

På skoleopholdene lærer jeg teorier, som jeg bruger i praksis i hverdagen. Det er brugbart og spændende og gør, at jeg bliver en endnu dygtigere salgsassistent. Når jeg er udlært, vil jeg læse videre til designteknolog.

Malene, EUD Butik

Værd at vide

Er du til kvalitet og service?

Se her

Skal kunderne have deres varer nemt, bekvemt og hurtigt – uden at der bliver gået på kompromis med kvalitet og service? Så har de brug for dig, som er detailhandelselev med speciale i convenience.
Se mere her

Kontakt os

tobs

Lektor, cand.merc & studievejleder, EUX/EUD Business

Tomas Bak Sørensen

Business

Tlf. +45 8950 3805

Mobil +45 2159 6861

tobs@mercantec.dk