Kære elev i 10. klasse 

Vi håber, du vælger brobygning på Mercantec – vi vil glæde os til at tage imod dig og vise dig vores fantastiske uddannelsesunivers! 

Vælger du EUX (og lidt EUD) – erhvervs- og karrierefokus, er det et 2-dages brobygningsforløb (mandag-tirsdag), du kan se frem til. 

Brobygningsforløbet er bygget op omkring forskellige workshops, som repræsenterer de mange forskellige uddannelsesretninger, vi har på Mercantec. 

Vi har mest fokus på at vise dig noget om EUX, som er en studentereksamen og en erhvervsuddannelse i ét. Vi har indlagt en vinkel, der hedder erhvervs- og karrierefokus, og det betyder, at vi kommer til at vise dig en masse værksteder, og at de workshops, du kommer til at prøve kræfter med, har et praktisk fokus. Du kommer med andre ord ikke til at sidde stille og lytte, men skal selv i gang med at arbejde med træ, metal, elektronik, madvarer, virtuelle penge, osv. 

De mange workshops giver dig mulighed for at få indblik i de forskellige uddannelsesområder, få afprøvet forskellige arbejdsformer og metoder, og du får samtidig lov til at komme rundt og opleve de forskellige kulturer i afdelingerne, så du dermed får et godt grundlag for at beslutte, om du vil vælge en ungdomsuddannelse hos Mercantec.

I brobygningen vil du komme til at stifte bekendtskab med følgende workshops:

  • Business
  • Bygge & Anlæg
  • Gastronomi & Sundhed
  • Teknologi & Energi

Har du og/eller dine forældre spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os. Information om vores EUX-uddannelser finder du HER, og du finder information om vores EUD-uddannelser HER.

Vælg Mercantec

Tilmeld dig på UnoUng

Kontakt os

jodb

Uddannelsesleder

Jonas Daubjerg Bagger

GF1

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 2513 6191

jodb@mercantec.dk