9. november · 2019

Vejledere, undervisere og skønne elever fik smilet frem hos de mange gæster, som kom til Åbent Hus på Mercantec lørdag d. 9 november

Gæsterne blev taget godt imod af vores friske elevguider, der viste rundt på Mercantecs mange afdelinger. Her var der masser af oplevelser og aktiviteter i værkstederne. 
Hos Teknologisk Videncenter blev der dystet i droneflyvning, testkørt smarte elbiler og ikke mindst afprøvet VR, hvor gæsterne fik mulighed for at svejse med en højteknologisk svejsesimulator. 

På Byggetek viste eleverne deres projekter frem, alt imens de talte om praktikpladser og de mange jobmuligheder en erhvervsuddannelse giver.  Gæsterne kunne også deltage i en konkurrence med en mini-elgraver - en svær disciplin, som vakte stor jubel for tilskuerne. 

Skraldemad og bæredygtighed 
Hotel- og Restaurantskolen satte fokus på FN's Verdensmål med " WE SHARE FESTIVAL",  hvor bæredygtighed og skraldemad var på programmet. Gæsterne fik en skøn 3-retters menu tilberedt på skraldemad. På Handelsskolen Viborg var der også interaktiv quiz med bæredygtighed som tema – her stod elev-guiderne og underviserne klar til at besvare skarpe spørgsmål om EUD- og EUX Business.  

Stor interesse for Midtbyens Gymnasium 
På HHX, HTX og EUX blev gæsterne mødt af smilende elevguider, som fortalte om studielivet og deres valg af uddannelse.
Eleverne fra HTX fyrede op for flot science show og viste gæsterne forsøg med VR, 3D print og bæredygtig mad. På HHX kunne gæsterne naturligvis også lytte til oplæg om studieretninger, studieture og ikke mindst vores fokus på FN's verdensmål i undervisningen.
Vores undervisere og studievejledere fortalte med stor interesse fra gæsterne om det nye Midtbyens Gymnasium, som åbner i Banebyen i februar 2020.

Tak for denne gang og på gensyn. Nu gælder det valget af uddannelse!