16. august · 2022

Studiesekretær Inger Tougaard Skov kan fejre sit 40-års jubilæum på Mercantec d. 16. august.

Inger er uddannet kontorassistent på Viborg Tekniske skole, hvorefter hun blev fastansat, og i alle sine mange år på skolen har hun haft en lang række forskellige ansvarsområder, som dog alle har centreret sig omkring studieadministrationen.

Inger er meget professionel og gør en dyd ud af at yde en professionel og serviceminded kundeservice overfor både elever, kunder og kolleger. Inger er en dygtig organisator og styrer f.eks. eksamensplanlægning for hele Mercantecs erhvervsuddannelsesudbud, hvor hun koordinerer med censorer og interne undervisere, så eksaminerne kører optimalt. Inger har i sin ansættelse været igennem mange systemer, uddannelsesreformer, fusioner, telefonsystemer mv., og hun har altid gjort sit for, at organisationen har stået sikkert i disse forandringer.

Som person er Inger Tougaard Skov dygtig og pligtopfyldende, og hun bidrager via sit positive livssyn til et godt arbejdsmiljø for såvel kolleger som elever på Mercantec.

Inger Skov bor i Viborg med sin mand, og sammen har de to voksne børn, der bor i hhv. Snejbjerg og Calgary i Canada. I fritiden holder Inger af naturen og nyder familien og sine to børnebørn.

Mercantec holdt reception for Inger fredag d. 19. august for Ingers kolleger og familie.