Fællesskab og samarbejde

På Mercantec er tæt samarbejde og sparring med kollegerne en vigtig del af hverdagen. Vi tror på, at ingen kan alt, alle kan noget, sammen kan vi endnu mere. Faglig respekt for hinanden og et tillidsfuldt samarbejde er noget, som vi udlever i det daglige, og som vi tror på er afgørende for, at vi hver især kan lykkes med vores opgaver.

Som medarbejder på Mercantec mærker du dagligt den gode ånd og kultur gennem vores uformelle og tillidsfulde omgangstone med hinanden.

Et job, der giver mening

Som ansat på Mercantec er du med til at gøre en forskel for andre. Du bliver en del af en organisation med et stort engagement i at uddanne og danne alle, der ønsker at skabe værdi for sig selv, erhvervslivet og samfundet.

Hvis du finder motivation og glæde i at bidrage til, at unge og voksne udfolder deres fulde potentiale og opnår livsduelighed gennem deres personlige og faglige udvikling, så giver vi dig mulighederne her.

Høj faglighed og mulighed for udvikling

Vi er i konstant udvikling – og det vil smitte af på dig. Vi er drevet af nysgerrighed og bevægelse, og vi følger med udviklingen indenfor hver vores fag. Hos os er der plads til at fejle, lære og vokse. Hvis du bliver en af vores mange dygtige undervisere, vil du opleve, at du udvikler dig både indenfor dit fag og indenfor det pædagogiske. Hvis du har lysten og evnerne, giver vi dig mulighederne. 

Medindflydelse og medbestemmelse

Du er med til at sætte rammerne. Som ansat på Mercantec har du stor indflydelse på din dagligdag og på din afdelings strategiske retning. Du får mulighed for at bringe dine ideer og din faglighed i spil – faktisk forventer vi, at du som ansat på Mercantec bidrage til skolens fortsatte udvikling.