Vi har Åbent svejsecenter på Mercantec, hvor vi udbyder svejsekurser og svejsecertifikater. Svejsning er et stort og interessant arbejdsområde inden for metalindustrien, og efterspørgslen efter kvalificerede svejsere er stor. Det teknologiske felt udvikler sig hurtigt og hele tiden. Dette gør, at kvalitetskravene bliver større og større. Det vil sige, at behovet for uddannelse, opkvalificering og certificering stiger. 

Vi gennemfører svejsekurser og certifikater på alle niveauer, så uanset din erfaring eller din faglige baggrund, hjælper vi dig gerne med at blive opkvalificeret. 
 

Paragraf §17 - Lovpligtig til svejscenter

Læs mere her

Skal du svejse eller på svejsekursus er et §17 kursus et krav? 

Mød Brian

Find kursus

Bliv smed Mercantec i Viborg

Svejseteknisk rådgivning

Vi rådgiver jer i svejseteknikker

Åbent svejsecenter – fleksibel uddannelse

Hos Mercantec har vi åbent svejsecenter, hvilket betyder at der undervises på flere niveauer og kursusmoduler i det samme værksted. Start- og sluttidspunkt på de forskellige moduler falder ikke nødvendigvis sammen.

Kursus, når det passer virksomheden
Det betyder, at vi altid prøver at efterkomme virksomhedernes ønsker om et bestemt kursus eller certifikat, så det passer ind i deres planlægning.

Det er også for ledige
I samarbejde med Jobcentrene, afholdes der kurser af længere varighed udelukkende for ledige. Kontakt os for oplysninger om de aktuelle kursustilbud. Vi hjælper med at finde det kursus, du har brug for.
Du kan lave en aftale med en af vores faglærere, om at komme og tage en test, som fortæller, hvilket kursus du skal starte på eller fortsætte på, eller om du er klar til at tage certifikaterne.
Svejsning er et stort og spændende arbejdsområde inden for metalindustrien, og efterspørgslen efter kvalificerede svejsere er stor. Det teknologiske udvikler sig hurtigt og hele tiden. Dette gør, at kvalitetskravene bliver større og større. Det vil sige, at behovet for uddannelse, opkvalificering og certificering stiger.

Vi har plads, når du har tid
Vores svejsekurser afvikles som åbent svejsecenter. Her er deltagerene på forskellige niveauer alt afhængig af deres færdigheder.

Skal dine medarbejdere opkvalificeres? 
Mercantec er blandt landets største udbydere af AMU-kurser og efteruddannelse, og vi er altid klar til at rådgive om uddannelse og efteruddannelse af medarbejderne i din virksomhed. Kurserne er åbne for alle, inkl. ledere og selvstændige.

Se mere her på siden og kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker skræddersyede kurser. Vi er klar til at hjælpe.  

Kontakt os

pert

Uddannelseskonsulent

Per Hjortkær Thorsgaard

Teknologisk Videncenter

Tlf. +45 8950 3433

Mobil +45 2133 7723

pert@mercantec.dk

brig

IWS svejsekoordinator og svejseteknisk rådgiver

Brian Gravgaard

Teknologisk Videncenter

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 4038 7822

brig@mercantec.dk

megp

Studiesekretær

Mette Doktor Plougmand

Studieadministration

Tlf. +45 8950 3613

megp@mercantec.dk

Teknologisk Videncenter

H.C. Andersens Vej 9

8800 Viborg

Få rutevejledning

FAQ