Vi tilbyder specialiserede og skræddersyede kurser og efteruddannelse indenfor autoteknik. Med mange års viden og erfaring fra den automotive branche tilrettelægger vi kursusforløb, opkvalificering og efteruddannelse for mekanikere, indehavere og værkførere.
Søg på kursusområder for autoteknik her på siden, hvor du også finder information om VEU-godtgørelse og AMU-kurser.

Tekst vigtig information

SERVICEINFO vedrørende tilmelding til kurser

Vi skal have nyt studieadministrativt system på Mercantec og det betyder, at vi i perioden fra 29/5 2020 kl. 12 og ca. en uge frem, ikke kan modtage tilmeldinger på normal vis via www.efteruddannelse.dk.

Det er en stor proces og vi håber på jeres forståelse - i perioden kan vi hjælpe manuelt enten via mail til VEU@mercantec.dk eller på telefon 89 50 33 00.

Når vi har systemet på plads, vil vi sende en ny serviceinfo til jer via vores hjemmeside www.Mercantec.dk

Vi glæder os til fortsat at servicere jer og hjælpe jer til den bedst mulige kompetenceudvikling.

Kursusområder

Find kursus

Vælg dit næste kursus i autoteknik

Vi har løbende samarbejde med 4-5 landsdækkende mærkeforhandlere, CAD og en række værkstedskæder i både Danmark og Sverige, og på alle vores kurser undervises deltagerne i det nyeste udstyr inden for testudstyr og biler.
Søger du assistance til forretningsudvikling, salgstræning, mystery shopping eller benchmarking, har vi fagligt kompetente konsulenter, der står klar til at hjælpe dig. Den primære målgruppe for autoteknikkurserne er bilimportører, brancheorganisationer, individuelle forhandlere og forhandlerkæder.
Se mere om 
vores samarbejdspartnere. 

Kontakt os

jann

Uddannelseskonsulent

Jan Nørgaard

Teknologisk Videncenter

Tlf. +45 8950 3730

Mobil +45 2016 7861

jann@mercantec.dk

FAQ