Tre lokale virksomheder hædret

Aarest2018

SP Moulding, Vin & Vin Viborg og Nybolig-Helm & Varming er årets tre bedste lærepladser.

De brede smil var fundet frem, og stoltheden var ikke til at tage fejl af, da tre virksomheder i sidste uge kunne hente en kærkommen hæder - prisen for "Årets Læreplads".
Hvert år kan samtlige elever fra Mercantec indstille netop deres læreplads til "Årets Læreplads". I år havde knap 40 elever benyttet sig af muligheden.

Førstepladsen tilfaldt SP Moulding, der har specialiseret sig i sprøjtestøbte plastkomponenter til brug i industrien og har to afdelinger i Danmark - i Juelsminde og Stoholm.
Andenpladsen blev givet til specialforretningen Vin & Vin Viborg, og tredjepladsen tilfaldt ejendomsmæglerfirmaet Nybolig-Helm & Varming.

Faglig udvikling
Det er 19. år, prisen uddeles, og det er en lige stor glæde hver gang, understregede Mercantecs vicedirektør Mette Selchau i sin tale.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her på Mercantec klappede i hænderne, dengang man fandt på at "sætte pris" på en god læreplads. Vi ved om nogen, hvor vigtig en god læreplads er for vores elevers udvikling - både fagligt og menneskeligt, lød det fra hende.

De mange indstillinger bærer præg af, at eleverne føler sig taget seriøst og behandlet på lige fod med virksomhedens resterende medarbejdere. Gode kolleger, et inspirerende arbejdsmiljø, faglige udfordringer og god rådgivning har været omdrejningspunkterne i de mange indstillinger.

De tre vindere er udpeget af et enigt dommerpanel bestående af erhvervsdirektør Henrik Hansen fra Viborgegnens Erhvervsråd, Palle Damborg, direktør for Jysk Display, og direktør på erhvervsskolen Mercantec, Kirsten Holmgaard.