2. november · 2021

Man kan møde studerende, undervisere og studievejledere og få et indblik i de mange uddannelsesmuligheder, når alle Mercantecs lokaliteter i Viborg holder åbent hus lørdag den 13. november.

Workshops, rundvisninger, konkurrencer og hyggelige samtaler kan man alt sammen se frem til, når Mercantec holder åbent hus på fire forskellige lokaliteter rundt om i Viborg.

Åbent Hus-arrangementerne foregår alle steder lørdag den 13. november fra klokken 10 til 14, og arrangementerne henvender sig til potentielle elever, deres venner og familie og andre nysgerrige.

-Med arrangementet ønsker vi at gøre de unge klogere på det store udbud af spændende uddannelser, som vi tilbyder. Vi vil især gerne, at gæsterne møder nogle af vores engagerede elever og undervisere, for det er dem, der virkelig kan synliggøre det fantastiske undervisningsmiljø, vi har, siger Jonas Daugbjerg Bagger, der er karrierevejleder på Mercantec.

Et væld af muligheder

På Mercantec på H.C. Andersens Vej 9 kan man blive klogere på EUD- og EUX-uddannelserne, og der vil være rundvisninger i de forskellige afdelinger. Således kan man smage lækkerierne i køkkenet hos Gastronomi og Sundhed, høre nærmere om EUD og EUX Business-uddannelserne og blive klogere på de mange forskellige uddannelser indenfor eksempelvis Teknologi & Energi og Bygge & Anlæg.

På Midtbyens Gymnasium på Banegårds Allé 1 kan man kigge nærmere på studieretningerne HHX, HTX og EUX, og se hele automatik- og robotteknologiafdelingen. Også her vil der være rundvisninger og mulighed for at tale med studievejledere, undervisere og ikke mindst eleverne.

-Man kan blandt andet møde nogle af vores EUX-elever, der gerne fortæller om deres overvejelser i forhold til at vælge en uddannelse, hvor man får en erhvervsuddannelse og adgangsgivende eksamen i et, fortæller Jonas Daugbjerg Bagger.

Aktivitet hele dagen

Lidt derfra – i det nyindviede House of Industry – på Erik Ejegodsvej 16 i banebyen kan man se hverdagsrammerne for de studerende på industriteknikeruddannelsen, der holder til i huset sammen med blandt andet maskinmesterskolen.

Også hos Mercantec – Bygge & Anlæg på Håndværkervej 9 i Viborg kan man slå et smut forbi og hilse på studerende på uddannelserne til blandt andet Grøn Tømrer, anlægs- og bygningsstruktør og gulvlægger.

Er man interesseret i at besøge flere af Mercantecs lokaliteter i løbet af de fire timer, arrangementet varer, kan man sagtens det. Der vil være forskellige rundvisningsaktiviteter, elever, undervisere og studievejledere i hele tidsrummet.

Læs mere om Åbent Hus

Kontakt os

jodb

Karrierevejleder

Jonas Daubjerg Bagger

Unge og Erhverv

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 2513 6191

jodb@mercantec.dk