27. april · 2022

Der bliver lidt til ganen og en masse til hjernen, når Mercantec i Viborg inviterer de ældste skoleelever indenfor for at se, høre, prøve og smage, hvad skolen kan tilbyde – og måske opdage en karrierevej, de ellers ikke havde overvejet.

Den røde løber er rullet ud, og der er lækkerier på tallerkenerne: Mercantec i Viborg afholder om kort tid sin helt egen mors dag og fars dag. Skoleelever fra de ældste klasser i Viborg kommune er inviteret til at tage deres mor eller far med og opleve, hvad Mercantec kan tilbyde.

”Vi vil gerne vise de unge og deres forældre, at skolen virkelig kan noget særligt,” siger karrierevejleder Jonas Daubjerg Bagger fra Mercantec. ”Vi er nærmest en port til et væld af karrieremuligheder, hvor der er garanti for spændende jobs med en god løn. Og til mors dag og fars dag slår vi den port op på vid gab!”

Lidt til ganen og en masse til hjernen

Til både mors og fars dag får gæsterne først en lækker to-retters menu. Herefter kan de gå på opdagelse blandt skolens mange uddannelser og se, høre, prøve og smage, hvad det hele går ud på. På standene er der mulighed for at deltage i konkurrencer og vinde fede præmier.

Aftenens program slutter med et spændende oplæg. Til mors dag taler den anerkendte hjerneforsker Ann E. Knudsen om, hvordan teenagehjerner fungerer, og til fars dag fortæller bjergbestiger og tidligere landsholdstriatlet Mogens Kjæmpe Jensen om sine oplevelser. De unge og deres forældre er dermed sikre på både at få lidt til ganen og en masse til hjernen.

En ægte ahaoplevelse

Det er gratis at deltage i mors dag og fars dag på Mercantec, der starter klokken 17.30 og slutter klokken 21. Mors dag afholdes 5/5 og henvender sig til elever i 6. og 7. klasse, mens fars dag er 25/5 og henvender sig til 8. og 9. klasserne. Jonas Daubjerg Bagger er ikke i tvivl om, at det bliver to mindeværdige aftener.

”Vi har gjort det flere gange før med stor succes,” siger han. ”Man kan virkelig se på deltagerne, at de har fået noget ud af det. Nogle opdager en karrierevej, de ellers ikke havde overvejet, og går herfra med en ægte ahaoplevelse. Jeg håber, at mange unge igen vil gribe muligheden for at tage mor eller far i hånden og besøge os på H. C. Andersens Vej.”

Oplev alle vores erhvervsuddannelser her

Kontakt os

jodb

Uddannelsesleder

Jonas Daubjerg Bagger

GF1

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 2513 6191

jodb@mercantec.dk