2. januar · 2022

Vil du være klogere på, hvordan din fremtid skal se ud? Så kom til åben uddannelse og informationsaften på Mercantec og Midtbyens Gymnasium i januar.

Uanset om du er i tvivl om, hvad du skal efter sommerferien i 2022, eller om du blot er en smule nysgerrig, er Mercantec og Midtbyens Gymnasium klar med Infoaften, hvor du kan blive klogere på alle de mange muligheder.

Infoaften er på Mercantec - H.C. Andersens Vej 9 fra klokken 19 til 21. Her kan man få mere at vide om uddannelsernes opbygning, studiestart, økonomi, de talrige karrieremuligheder og i det hele taget få et godt indtryk af, hvordan hverdagen på Mercantec ser ud.

Lidt i tvivl?
Også på Midtbyens Gymnasium på Banegårds Allé 1 kan man den 20. januar 2022 fra 19 til 21 komme på besøg. Her kan du se nærmere på de helt unikke fysiske rammer på gymnasiet i banebyen, hvor designet netop er udtænkt for at give eleverne de bedste muligheder for læring, trivsel og personlig og faglig udvikling.

Du kan også møde nuværende elever på skolen, der er parate til at fortælle om det sociale liv, og undervisere og studievejledere er ligeledes klar til at svare på spørgsmål om de fag og uddannelsesretninger, der tilbydes.

Midtbyens Gymnasium tilbyder foruden HHX, HTX og EUX også en automatiklinje, så er du i tvivl om, hvad det er for noget, kan du også få svar på det.
 
-Med arrangementerne vil vi gerne vise nogle af alle de muligheder, vi kan tilbyde på Mercantec. Hvis du er lidt i tvivl om dit uddannelsesvalg, lover jeg, du er meget klogere efter et besøg hos os, siger karrierevejleder på Mercantec, Jonas Daugbjerg Bagger.