29. april · 2022

Der var fede biler, skarpe jakkesæt og elegante kjoler. Der var røde løbere, galant opførsel og lækre velkomstdrinks. Alt var med andre ord helt, som det skulle være, da eleverne fra HHX, HTX og EUX på Midtbyens Gymnasium holdt årets gallafest fredag d. 29/4 efter et par års ufrivillig corona-pause.

Eleverne havde valgt at holde festen sammen i Tinghallen på tværs af uddannelsesretninger, og ifølge rektor Lone Andersen er det et tydeligt bevis på, at skolen i midten af Viborg er inde i en god udvikling.

”Der er ved at udvikle sig en samhørighedsfølelse og et fællesskab på tværs af uddannelsesretningerne, og det er noget af det, der giver Midtbyens Gymnasium en stor styrke,” siger hun. ”Samtidig med, at de har hver deres profil, kan de se ideen i at lave nogle ting sammen, hvor det giver mening.”

Som det sig hør og bør, kappedes deltagerne om at finde opsigtsvækkende måder at ankomme til festen på – og det kunne ses: Eleverne kom i alt fra sportsvogne til folkevognsrugbrød og poserede for fotograferne på den røde løber, inden de forsvandt ind i Tinghallens foyer til en varm velkomst og årets mest imødesete fest.

”Den fest betyder rigtig meget – det er simpelthen den fest, alle gymnasieeleverne ser frem til gennem hele deres skoletid,” slutter Lone Andersen. ”Og jeg håber, at vi hermed har startet en ny tradition for at holde fælles galla i Tinghallen!”

Se fotos fra årets gallafest 2022 på Facebook