Vi udbyder kurser og efteruddannelse inden for gastronomi- og ernæringskurser - find det rette kursus og bliv opkvalificeret til fremtidens arbejdsmarked. På Mercantec har vi efteruddannelser, kurser og særligt tilrettelagte forløb.
Vi opkvalificerer medarbejdere i sundhed, fødevarehygiejne, affaldshåndtering, og økologi.
Søg på kursusområder for gastronomi og ernæring her på siden, hvor du også finder information om VEU-godtgørelse og AMU-kurser.

Find kursus

Start dato(er) Sortér faldende Kursusnavn Fagområde By Varighed Ledige pladser
Start dato(er)
  • 14. juni 2021
Kursusnavn
Fagområde
By
Viborg
Varighed
2
Ledige pladser
Start dato(er)
  • 21. juni 2021
Kursusnavn
Fagområde
By
Viborg
Varighed
3
Ledige pladser
Start dato(er)
  • 28. juni 2021
Kursusnavn
Fagområde
By
Viborg
Varighed
4
Ledige pladser
Start dato(er)
  • 16. august 2021
Kursusnavn
Fagområde
By
Viborg
Varighed
3
Ledige pladser
Start dato(er)
  • 23. august 2021
Kursusnavn
Fagområde
By
Viborg
Varighed
10
Ledige pladser
Start dato(er)
  • 6. september 2021
Kursusnavn
Fagområde
By
Viborg
Varighed
3
Ledige pladser
Start dato(er)
  • 7. september 2021
Kursusnavn
Fagområde
By
Viborg
Varighed
3
Ledige pladser
Start dato(er)
  • 13. september 2021
Kursusnavn
Fagområde
By
Viborg
Varighed
2
Ledige pladser
Start dato(er)
  • 20. september 2021
Kursusnavn
Fagområde
By
Viborg
Varighed
5
Ledige pladser
Start dato(er)
  • 27. september 2021
Kursusnavn
Fagområde
By
Viborg
Varighed
2
Ledige pladser
Start dato(er)
  • 4. oktober 2021
Kursusnavn
Fagområde
By
Viborg
Varighed
2
Ledige pladser
Start dato(er)
  • 11. oktober 2021
Kursusnavn
Fagområde
By
Viborg
Varighed
3
Ledige pladser

Kontakt os

jesp

Underviser/Lærepladskonsulent

Jesper Grønne

Hotel- & Restaurantskolen

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 2117 9107

jesp@mercantec.dk

birb

Studiesekretær

Birgith Risum Bøge

Studieadministration

Tlf. +45 8950 3347

birb@mercantec.dk

Hotel- og Restaurantskolen

H. C. Andersens Vej 7

8800 Viborg

Få rutevejledning

FAQ