Vil du være klogere på, hvordan din fremtid skal se ud? Så kom til informationsaften på Mercantec og Midtbyens Gymnasium i januar eller februar.

Hør om vores ungdomsuddannelser!

Uanset om du er i tvivl om, hvad du skal efter sommerferien i 2023, eller om du blot er en smule nysgerrig, er Mercantec og Midtbyens Gymnasium klar med Infoaften, hvor du kan blive klogere på alle de mange muligheder.

 

Infoaften på Midtbyens Gymnasium (Banegårds Allé 1, 8800 Viborg)

Tirsdag d. 31. januar 2023 kl. 19 - 21 kan du besøge MG. Her kan du se nærmere på de helt unikke fysiske rammer på gymnasiet i banebyen, hvor designet netop er udtænkt for at give eleverne de bedste muligheder for læring, trivsel og personlig og faglig udvikling.

Infoaften på Mercantec (H.C. Andersens Vej 9, 8800 Viborg)

Torsdag d. 2. februar 2023 kl. 19 - 21 kan du besøge Mercantec. Her kan man få mere at vide om uddannelsernes opbygning, studiestart, økonomi, de talrige karrieremuligheder og i det hele taget få et godt indtryk af, hvordan hverdagen på Mercantec ser ud.

Begge steder kan du møde nuværende elever, der er parate til at fortælle om det sociale liv, og undervisere/studievejledere der ligeledes er klar til at svare på spørgsmål om de fag og uddannelsesretninger, vi tilbyder.
 

Kontakt os

loly

Brobygningskoordinator

Louise Lyngsø

Marketing & Kommunikation

Tlf. +45 8950 3300

Mobil +45 2178 2472

loly@mercantec.dk

Midtbyens Gymnasium

Banegårds Allé 1

8800 Viborg

Få rutevejledning