Apple Design linjen

Apple4

Er du vild med Apples design og muligheder? Bruger du Apps og smartphone hver dag?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er Apple Design Linjen noget for dig. Her indgår Apple teknologien i din daglige undervisning, og fagene engelsk, dansk, samfundsfag og matematik anvender Apples Education værktøjer.

Apple er involveret i studieretningen med virkelighedsnære cases, og du kommer til at udvikle, designe og programmere dine egne apps til Apples App Store. Så du oplever, at det, du lærer, kan bruges til noget. Du får kendskab til den professionelle mediebranche, arbejdsmetoder og IT uddannelser.

I studieretningsfagene kommer du til at arbejde med design, medier, samfund, etik og kommunikation. Grafisk formsprog, fortælleteknik og brugeradfærd på nettet er også nogle af de områder, du møder i fagene, samt det nyeste i design af virtuelle omgivelser og visuel kommunikation.

Med studieretningen vil alle døre stå åbne for dine fremtidige studiemuligheder, hvad enten de går i retning af det naturvidenskabelige, humanistiske eller samfundsfaglige felt.

 Studieretningsfag: Design B og Kommunikation/It A

 Klik på linket her, for at komme ind på Adgangskortet og se hvilke uddannelser en HTX med netop denne studieretning giver adgang til
.