Teknologi

Kan du nytænke, skabe og være kreativ? Tør du tænke anderledes og er du glad for ny teknologi? Så skal du vælge denne studieretning.

Hvis du har interesse for at skabe, udvikle og innovere, er ”Teknologi” den helt rigtige studieretning for dig. Du vil komme til at deltage i forskellige konkurrencer og projekter rundt om i landet, hvor du sammen med erhvervslivet eller offentlige institutioner, skal udvikle og producere prototyper, der kan hjælpe, forbedre eller innovere processer i det virkelige liv.

I kombination med de spændende studieretningsfag ”Teknologi A”, ”Design B” og ”Innovation B”, sikrer vi, at du får de obligatoriske fag ”Matematik” samt ”Fysik B”, og dermed adgang til langt de fleste uddannelser inden for dette felt.

I tillæg hertil har du mulighed for at hæve udvalgte fag, alt efter hvilken uddannelse du måtte ønske efterfølgende. Det vil være oplagt at læse videre til fx:

Industriel designer, bygningskonstruktør, tøj- og smykkedesigner, produktionsteknolog, industriteknolog, designleder, mode & tekstil, ingeniør, møbeldesigner og mange forskellige udvikler-uddannelser.

 

Fag på Teknologi:

 Teknologi

 Valgfag 

Læs mere om fagene her