Science Talent

Overvejer du en uddannelse inden for det ingeniørfaglige, kemiske, fysiske, matematiske eller astronomiske område? Så er dette studieretningen, du skal vælge.

Studieretningen har fokus på et bredt udsnit af det naturvidenskabelige felt og du kommer til at arbejde med spændende udviklingsprojekter som fx Europas eneste fusionsreaktor til undervisningsbrug, raketopsendelser og andre vilde ting. Undervejs kan du fordybe dig i højteknologiske temaer som fx robotter, atomreaktorer, satellitter, raketter, rummet, stjernerne og planterne. Du får med andre ord mulighed for at arbejde målrettet med de områder, der interesserer dig mest.

Du har mulighed for at hæve det obligatoriske fag ”Kemi B” til ”Kemi A”, og få en studentereksamen med alle de naturvidenskabelige fag på A-niveau. Dermed får du fri adgang til alle naturvidenskabelige uddannelser I Danmark.


Efter denne studieretning er det oplagt at læse videre til fx:
Ingeniør, kemiker, astronaut, pilot, flyveleder, folkeskolelærer, gymnasielærer, universitetslærer, forsker, fysiker, matematiker, astronom, meteorolog, nanoteknolog, maskinmester, geolog.

 

Fag på Science Talent:

Fag Science

  Valgfag

Læs mere om fagene her