Apple Business

Apple3

Er du vild med Apples design og muligheder? Bruger du Apps og smartphone hver dag?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er Applelinjen noget for dig. Her indgår Apple teknologien i din daglige undervisning, og fagene engelsk, dansk, samfundsfag og matematik anvender Apples Education værktøjer.

Apple er involveret i studieretningen, og du kommer til at udvikle og designe dine egne apps til Apples App Store. Du kommer også til at arbejde med design, samfund og kommunikation i cases fra Apple og andre virksomheder, så du oplever, at det, du lærer, kan bruges til noget.

I dag er de sociale medier og netværk afgørende for god markedsføring, så moderne medier, platforme og samfunds- og virksomhedsforståelse er også en del af undervisningen.

 

Fag

Fag på studieretningen Apple Business:

  • Studieretningsfag
    • Afsætning A og Innovation B
  • Obligatoriske fag
    • Dansk A, Informatik C, Samfundsfag C, Virksomhedsøkonomi B, Engelsk A, Erhvervsjura C, Erhvervscase, International Økonomi B, Historie B, Matematik B

 

Klik her og se hvilke videregående uddannelser studieretningen giver adgang til på Adgangskortet på ug.dk. På adgangskortet kan du klikke dig ind under en række uddannelsestyper og under hver type læse om de enkelte uddannelser.

Klik på dit andet fremmedsprog herunder og se, hvilke uddannelser du får adgang til, med netop din studieretning og det 2. fremmedsprog du har valgt:

 

Hvis du har valgt Tysk som dit andet fremmedsprog, skal du på 3. år vælge et af nedenstående  A-fag. Hvis du klikker på faget, så vil Adgangskortet fortælle dig hvilke videregående uddannelser du får adgang til med din studieretning og det valgte valgfag:

Sådan er undervisningen

På denne studieretning får du mulighed for at anvende din teoretiske viden i praksis via opstart af din egen virksomhed. Da vi har et tæt samarbejde med Apple vil det være et naturligt valg, at din virksomhed har en stærk IT-mæssig profil.

Studieture

Studieturerne vil afspejle studieretningen og vi vil derfor tage til destignationer, hvor det er muligt at besøge underafdelinger af Apple, eller virksomheder, som Apple arbejder tæt sammen med

 

 

Med studieretningen vil alle døre stå åbne for dine fremtidige studiemuligheder, hvad enten de går i retning af det økonomiske, humanistiske eller samfundsfaglige felt.

Klik på linket her, for at komme ind på Adgangskortet og se hvilke uddannelser en HHX med netop denne studieretning giver adgang til.