Apple Business

Apple3

Er du vild med Apples design og muligheder? Bruger du Apps og smartphone hver dag?

Er du glad for Apple? Kan du lide at arbejde med video, musik, foto og tegning? Eller drømmer du om at starte din egen virksomhed?

 Kreativitet har altid været et nøgleord for Apple, og det er det også her. Vi bruger Macbooks, iPads og iPhones for at gøre undervisningen kreativ og spændende. Du kommer til at lave film, animationer, podcasts, ibøger, apps og meget mere. Du kommer til at lære, hvordan man starter sin egen virksomhed. Og du kommer til at arbejde sammen med Apple og andre innovative virksomheder.

 Kreative formater såsom film, podcasts, billeder mm. indgår som en vigtig del af undervisningen. Men det betyder ikke, at man ikke skal lave traditionelt skriftligt arbejde. Det skal man også.

 Vi arbejder i Apples programmer. Derfor er det et krav, at man har en macbook samt enten en iphone eller ipad.

 Studieturen går til Californien og forventes at koste ca. 12-15.000 kroner plus lommepenge.

Bemærk at der på denne studieretning er et gebyr på 500,- til dækning af transport og andre udgifter i forbindelse med deltagelse i Young Enterprices Company Program.

 

Fag

Fag på studieretningen Apple Business:

  • Studieretningsfag
    • Afsætning A og Innovation B
  • Obligatoriske fag
    • Dansk A, Informatik C, Samfundsfag C, Virksomhedsøkonomi B, Engelsk A, Erhvervsjura C, Erhvervscase, International Økonomi B, Historie B, Matematik B

 

Klik her og se hvilke videregående uddannelser studieretningen giver adgang til på Adgangskortet på ug.dk. På adgangskortet kan du klikke dig ind under en række uddannelsestyper og under hver type læse om de enkelte uddannelser.

Klik på dit andet fremmedsprog herunder og se, hvilke uddannelser du får adgang til, med netop din studieretning og det 2. fremmedsprog du har valgt:

 

Hvis du har valgt Tysk som dit andet fremmedsprog, skal du på 3. år vælge et af nedenstående  A-fag. Hvis du klikker på faget, så vil Adgangskortet fortælle dig hvilke videregående uddannelser du får adgang til med din studieretning og det valgte valgfag:

Sådan er undervisningen

På denne studieretning får du mulighed for at anvende din teoretiske viden i praksis via opstart af din egen virksomhed. Da vi har et tæt samarbejde med Apple vil det være et naturligt valg, at din virksomhed har en stærk IT-mæssig profil.

Studieture

Studieturerne vil afspejle studieretningen og vi vil derfor tage til destignationer, hvor det er muligt at besøge underafdelinger af Apple, eller virksomheder, som Apple arbejder tæt sammen med

 

 

Med studieretningen vil alle døre stå åbne for dine fremtidige studiemuligheder, hvad enten de går i retning af det økonomiske, humanistiske eller samfundsfaglige felt.

Klik på linket her, for at komme ind på Adgangskortet og se hvilke uddannelser en HHX med netop denne studieretning giver adgang til.