Brobygning på Mercantec

Går du i 8., 9. eller 10. klasse, og overvejer du, hvilken uddannelse, du kunne tænke dig at starte på? Så kom på brobygning eller et introforløb på en af Mercantecs mange uddannelser, og bliv klogere på din egen fremtid.

Brobygning eller et introduktionsforløb på Mercantec er din mulighed for at finde ud af, hvad du kan forvente, når du starter på en af uddannelserne på Mercantec. Afhængig af om du går i 8., 9. eller 10. klasse, tager brobygning eller et introduktionsforløb mellem to og fem dage.

Meningen er, at du på den tid kan få et realistisk billede af hverdagen på uddannelsen, hvor du finder ud af om fagene, undervisningsformerne og skolemiljøet er noget for dig. I løbet af din brobygning vil du både modtage undervisning i såvel de fag, som kendetegner uddannelsen som i en række fag, du måske kender på forhånd.

Hvad skal der ske?

Undervisningen foregår på et højt fagligt niveau med undervisning, der spænder fra bl.a. klasseundervisning, undervisning med cases og gruppearbejde kombineret med projektarbejde og praktisk værkstedsarbejde.

Ugen igennem vil du få masser af mulighed for at spørge nuværende elever om, hvordan de synes, det er at gå på uddannelsen. Ligesom du vil kunne komme til at tale med en studievejleder, som kan hjælpe dig med at skabe overblik over de forskellige uddannelser og studieretninger. Læs mere på skolernes hjemmesider:

Viborg Tekniske Gymnasium
Viborg Handelsgymnasium
Handelsskolen Viborg
MetalCraft
Byggetek
Hotel- & Restaurantskolen
House of Technology
AutoTeknisk Center