Kom til infoaften 14. april kl. 19 – 21

For dig, der skal vælge uddannelse, slår Mercantec nu dørene op til infoaften.

Kunne du tænke dig en studentereksamen på Viborg Tekniske Gymnasium eller Viborg Handelsgymnasium eller en af vores 55 forskellige erhvervsuddannelser? På Mercantec har du alle muligheder på hånden for at finde den uddannelse, der passer lige netop dig, når skolen slår dørene op til infoaften d. 14. april kl. 19-21:

 

For Dig Der Skal Vælge Uddannelse

 

PÅ VINKELVEJ 20 KAN DU HØRE OM:

 

PÅ H.C. ANDERSENS VEJ 9 KAN DU HØRE OM:

 

Læs mere om alle mulighederne nedenfor: 

SYV NYE SPÆNDENDE FAGRETNINGER PÅ ERHVERVSUDDANNELSERNE:

Kommer du direkte fra 9./10. klasse, og overvejer du en erhvervsuddannelse eller en EUX, hvor du bliver faglært og student på én gang? Så start på gf.1 – et nyt ½-årigt grundforløb, hvor du får en forsmag på en række forskellige erhvervsuddannelser. 

IMG_3321

Herefter er døren åben til hele 55 forskellige erhvervsuddannelser.

Til infomødet den 14. april har kommende elever og deres forældre mulighed for at få en introduktion til de mange forskellige uddannelsesmuligheder.

START DIREKTE PÅ ERHVERVSUDDANNELSEN

Har du fået en lære- eller elevplads, eller er din eksamen fra 9./10. klasse mere end ét år gammel, starter du direkte på en erhvervsuddannelse.

På Mercantec er der 55 forskellige erhvervsuddannelser - fordelt på seks brancheskoler:

ERHVERVSUDDANNELSE FOR VOKSNE OVER 25 ÅR

Fra sommeren 2015 vil Erhvervsuddannelse for voksne -  EUV være den direkte vej til at blive faglært, hvis du er over 25. EUV er særligt tilrettelagte erhvervsuddannelser for voksne på 25 år og derover. En EUV er et målrettet forløb, der som hovedregel er kortere end en ungdomserhvervsuddannelse.

Hvordan din uddannelse sammensættes, afhænger helt af den erfaring og uddannelse, du har i forvejen. Du kan være såvel i beskæftigelse som ledig, når du starter på en EUV.

Se infofilm om Erhvervsuddannelse  For Voksne her

På Mercantec er der 55 forskellige erhvervsuddannelser - fordelt på seks brancheskoler:

EUX-UDDANNELSERNE

EUX Huer

En EUX uddannelse er for dig, der gerne vil have en praktisk erhvervsuddannelse og samtidig have muligheden for at læse videre.

Læs mere om EUX her

 Xhaanden I Vejret

EUX-BUSINESS

Eux Business

 EUX Business er ungdomsuddannelsen til dig, der både vil have en gymnasial uddannelse og samtidig vil have mulighed for at blive faglært inden for kontor-, butiks-, handels- eller finansuddannelserne.

Læs mere om EUX Business her

INTRODUKTION TIL VIBORG TEKNISKE GYMNASIUM (HTX)

... på H. C. Andersens Vej 9 i Viborg

Teknisk Gymnasium er for dig, der synes, at fysik er mere spændende end oldtidskundskab, og for dig der synes, at projekt- og gruppearbejde er sjovere end at sidde alene ved et bord. På Viborg Tekniske Gymnasium får du en række innovative fag som kommunikation/IT, teknologi og teknikfag.

Du kan også høre mere om EUX: Kombinationsuddannelsen hvor du får et svendebrev og en studentereksamen på én gang. Efterfølgende kan du bruge håndværket direkte i erhvervslivet - eller den adgangsgivende eksamen til at læse videre på en videregående uddannelse som fx ingeniør eller arkitekt.

Læs mere om Viborg Tekniske Gymnasium her

HTX 1

INTRODUKTION TIL VIBORG HANDELSGYMNASIUM (HHX)

... på Vinkelvej 20 i Viborg

Kom og hør om en studentereksamen med spændende fag som afsætning, innovation, international økonomi, erhvervsret og kulturforståelse. Vi vil fortælle om de forskellige studieretninger, og du vil få mulighed for at se gymnasiet og stille spørgsmål til både det faglige og det sociale.

Uanset om man er ung og på jagt efter en spændende uddannelse, forælder til en ung, der søger uddannelse eller slet og ret nysgerrig, er man hjertelig velkommen til en aften med fuld fokus på uddannelse.

 Læs mere om Viborg Handelsgymnasium her

HHX