Brobygning og introduktionsforløb på MetalCraft

Går du i 8. 9. eller 10. klasse, og tænker du på at uddanne dig inden for metal? Så kom på brobygning, og oplev hverdagen på MetalCraft.

Lær at svejse, prøv kræfter med alverdens værktøj, byg din egen grill og lær at styre de kæmpestore industrimaskiner, der holder Danmark kørende. På MetalCraft kan du komme ud for lidt af hvert!

Brobygning eller et introduktionsforløb på skolen er din mulighed for at finde ud af, hvad du kan forvente, når du tager en uddannelse hos os. Afhængig af om du går i 8. 9. eller 10. klasse tager brobygning eller et introduktionsforløb mellem to og fem dage. Meningen er, at du på den tid kan få et realistisk billede af hverdagen på MetalCraft. På forløbet har vi sammensat et skema, hvor du kan prøve kræfter med vores fag og studieretninger og finde ud af, om skolen er noget for dig.

Hvad skal der ske på brobygning?

Du vil møde en række af de fag, vi har på skolen, ligesom du vil opleve nogle af de forskellige arbejdsformer, som vi benytter. Undervisningen på MetalCraft indeholder masser af værkstedsarbejde. Det er også den virkelighed du vil møde, når du besøger os, da vi tror, det er den bedste måde at lære på.

Ugen igennem vil du få masser af mulighed for at spørge nuværende elever om, hvordan de synes, det er at gå på MetalCraft. Ligesom du vil kunne komme til at tale med en studievejleder, som kan hjælpe dig med at svare på alle dine spørgsmål og skabe overblik over vores uddannelser:


Du kan se, hvornår vi tilbyder de enkelte brobygnings- og introduktionsforløb på brobygning.net. (vælg ”Produktion og udvikling”). Tilmeldingen foregår via UU-vejlederen på din folkeskole. Når du har tilmeldt dig brobygning, vil du få tilsendt et velkomstbrev og et skema, der vil fortælle nærmere om, hvad der skal ske, når du besøger os.

På vores facebookside kan du se et udpluk af de mange forskellige aktiviteter, der foregår på MetalCraft. ”Synes-godt-om” siden for at følge med i vores hverdag.

Vi glæder os til at se dig.

Praktisk info:

Hvor?

Den første dag på brobygning skal du møde kl. 8.15 i kantinen på H.C. Andersens Vej 9 i Viborg. Anden dag skal du møde kl. 8 i det lokale, der fremgår af dit skema, som du får tilsendt efter tilmelding. Du får fri hver dag kl. 13.30.

Husk at medbringe...

Papir, skriveredskaber og lommeregner. Forløbet vil hovedsagligt foregå i værkstedet - husk derfor praktisk tøj, der kan tåle at blive beskidt, mens du er i brobygning. Du har mulighed for at låne sikkerhedssko af os.

Kantine

Der er kantine, hvor du har mulighed for at købe forskellige former for mad og drikkevarer, mens du er i brobygning. Du er også velkommen til at tage mad med hjemmefra.

Transport

Der går en bus fra Viborg Rutebilstation direkte til brobygning på skolen på H.C. Andersens Vej 9 - spørg på stationen hvilken bus du skal tage, og hvor bussen går fra.

Mere info

Har du eller dine forældre spørgsmå til din brobygningl, er I altid velkomne til at kontakte os.