Teknisk dokumentation

teknisk dokumentation

MetalCraft i Viborg tilbyder en række kurser inden for teknisk dokumentation, tegningsforståelse og tegningslæsning.

På MetalCraft i Viborg tilbyder vi fleksible og skræddersyede AMU-kurser til ansatte og ledige. Et kursus i teknisk dokumentation afvikles som Åbent Værksted, hvilket betyder, at du bliver undervist, når du har tid, i dit eget tempo og oftest af den samme underviser. Dit kursus i teknisk dokumentation afsluttes, når du opfylder målene for kurset. 

Du kan vælge at tilmelde dig et eller flere fag. Prisen afhænger af, hvilke og hvor mange fag, du vælger. Som kursist på Åbent Værksted bliver du en del af et professionelt og aktivt undervisningsmiljø, hvor du møder andre voksne kursister.   

47422 Emnetegning i retvinklet projektion
47423 Tegningsinformation og -fremstilling
47424 Emnetegning i CAD, introduktion
47425 Emnetegning i CAD, assembly med 2-4 parter
47426 GPS målsætning
47427 GPS målsætning, designoptimering
47428 GPS målsætning i CAD
47429 Emnetegning i CAD, assembly med mere end 4 parter
44848 Maskintegning, 3D-CAD-konstruktion

Forplejning på dit kursus 
Vores kantine tilbyder hver dag varieret og spændende mad og giver dig mulighed for at slappe af i pauserne. Du kan også bruge vores store fællesområde til din medbragte mad og drikke.  Du kan læse mere om vores kantine her. 


Vil du vide mere?

Vi glæder os til at byde dig velkommen som kursist på MetalCraft i Viborg.  For yderligere information er du velkommen til at kontakte vores kundeservicesekretær, som sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige kursus i tegningsforståelse og tegningslæsning.