Om LeaderLab

GLU 4

Kurser, efteruddannelse og opkvalificering

LeaderLab er et regionalt center under Mercantec, der tilbyder kurser, efteruddannelse og opkvalificering inden for bl.a. lean, ledelse, økonomi, IT, sprog og salg. 

LeaderLab er kendetegnet ved et læringsmiljø, der er baseret på anvendelighed i den enkeltes hverdag. Her finder du læringsformer, der tager udgangspunkt i den enkelte og den aktuelle kontekst.  En stor del af Leaderlabs uddannelsesaktiviteter udvikles i samarbejde med virksomheden. Der vil ligeledes altid være et spændende og opdateret kursusudbud, som den enkelte kan tilmelde sig. Fastholdelse og udvikling af vore underviseres kompetencer er konstant i fokus, så vores kunder altid får den nyeste og mest opdaterede viden.

Vi har erfaring som ledere
Størstedelen af vores konsulenter har flere års praktisk erfaring som ledere i privat og offentligt regi, og kender derfor til dagens krav til innovative og fremadrettede læringsformer. Vi vil gerne flytte vores kursister, uanset om de er erfarne ledere, unge på vej, medarbejdere der skal skifte arbejdsopgaver -  ufaglærte, faglærte, selvstændige eller jobsøgende.

Du finder os på Vinkelvej 20, 8800 Viborg.