47666 Forny måltidet med sundere råvarer

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod (faglærte/ ikke-faglærte) der er beskæftiget med madproduktion til interne og eksterne brugere/kunder.

Mål

Du lærer at:

  • Deltageren kan ud fra ernæringsmæssige overvejelser erstatte ingredienser i institutionskøkkenets måltider, så den ernæringsmæssige værdi forbedres og bedre matcher de generelle anbefalinger til en sundere livsstil.
  • Deltageren kan vurdere erstatningsprodukters egnethed ud fra deklaration og brugervejledning samt vælge egnede erstatningsingredienser blandt almindelige og naturligt forekommende råvarer.
  • Deltageren kan anvende egnede erstatningsprodukter/-ingredienser til tilberedning og præsentation af måltider, som samtidig understøtter måltidets sensoriske og kulinariske kvalitet målrettet brugergruppens ønsker og behov

Varighed: 2 dage

Tilmelding

Angiv hvem du er:
 

Kursusfakta

Holdbetegnelse:Forny måltidet med sundere råvarer
Kviknummer:791418HR4766600318
Holdnummer:HR4766600318
Startdato:05/09/2018
Slutdato:06/09/2018
Tilmeldingsfrist:29/08/2018
Fag:
  • Forny måltidet med sundere råvarer, 2 dage, 236 kr.
FKB:Mad til grupper med varierede behov for ernæring
Undervisningssted:Mercantec
H.C. Andersens Vej 9
8800 Viborg
Undervisningstidspunkt:08:00-15:24
Undervisningsform:Dagundervisning
Holdkvotient:24 personer
Mindste kvotient:15

H.C. Andersens Vej 9, 8800 Viborg