44272 Design af grønne anlæg

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til personer indenfor anlægsgartner- og planteskoleområdet, som har en grundlæggende forståelse af tegningsopbygning og et vist plantekendskab.

Mål
Du lærer at:

  • Designe og tegne forskellige forslag til indretning, etablering og beplantning af nye grønne anlæg bl.a. med inspiration fra havekunstens historie
  • Designe og tegne forslag til ændringer og tilplantninger i eksisterende grønne anlæg


Fagligt indhold
I uddannelsen, arbejder du med at designe og tegne forskellige forslag til nye haveanlæg, samt til ændringer i eksisterende haveanlæg. Du skal kunne begrunde deres løsningsforslag såvel med hensyn til indretning som til plantevalg. Det er således en fordel, hvis du har god forståelse for tegningsarbejde samt et godt plantekendskab.

Varighed
10,0 dage.

Tilskud
Såfrem, du er indenfor målgruppen (dig, hvis uddannelse i niveau og varighed ikke overstiger en erhvervsuddannelse, eller dig, som ikke har været beskæftiget inden for deres tidligere uddannelsesområde i de seneste 5 år), ydes der VEU godtgørelse efter gældende regler (op til dagpengesatsen pr dag).
Der er under visse forudsætninger mulighed for gratis indkvartering på skolen.

Læs mere om VEU-godtgørelse på: www.veug.dk.


 

Tilmelding

Der er ingen aktuelle kurser pt. Kontakt os venligst for mere information på tlf. 8950 3300 eller e-mail mercantec@mercantec.dk

Er du interesseret i, at vi kontakter dig, når det igen bliver muligt at tilmelde sig, kan du skrive dig op herunder: