Brobygning og introduktionsforløb på House of Technology

Går du i 8. 9. eller 10. klasse og tænker på en uddannelse inden for IT, automatik eller elektronik? Så kom på brobygning, og oplev hverdagen på House of Technology.

Programmér en robot, lav dit eget computerspil, byg dit eget samlebånd, slib maskindele på en kæmpestor fræsemaskine eller print din egen idé i 3D. På House of Technology kan du komme ud for lidt af hvert!

Brobygning eller et introduktionsforløb på skolen er din mulighed for at finde ud af, hvad du kan forvente, når du tager en uddannelse hos os. Afhængig af om du går i 8. 9. eller 10. klasse, tager brobygning eller et introduktionsforløb mellem to og fem dage. Meningen er, at du på den tid kan få et realistisk billede af hverdagen på House of Technology. På forløbet har vi sammensat et skema, hvor du kan prøve kræfter med vores fag og studieretninger og finde ud af, om skolen er noget for dig.

Hvad skal der ske på brobygning?

Du vil møde en række af de fag, vi har på skolen, ligesom du vil opleve nogle af de forskellige arbejdsformer, som vi benytter. Undervisningen på House of Technology rummer masser af værkstedsarbejde med IT, elektronik og automatiske maskiner. Det er også den virkelighed, du vil møde, når du besøger os, da vi tror, det er den bedste måde at lære på.

Ugen igennem vil du få masser af mulighed for at spørge nuværende elever om, hvordan de synes, det er at gå på House of Technology. Ligesom du vil kunne komme til at tale med en studievejleder, som kan hjælpe dig med at svare på dine spørgsmål og skabe overblik over vores uddannelser: 

IT uddannelser
• IT supporter (2 år og 6 mdr.)
• Frontline PC supporter (2 år)
• Datatekniker (5 år)

 

Elektronik uddannelser
• Elektronikfagtekniker (4 år)
• Udviklingstekniker (1- årig overbygning til elektronikfagtekniker)
• Medicotekniker (1- årig overbygning til elektronikfagtekniker)

• Radio/tv fagtekniker (4 år)

• Frontline radio/tv supporter

Industritekniske uddannelser
• Industritekniker 
CNC Tekniker (2 år og 6 mdr.)

Automatik uddannelser
• Automatiktekniker (4 år)

Automatikmontør (2 år) 


Du kan se, hvornår vi tilbyder de enkelte brobygnings- og introduktionsforløb på brobygning.net. (Vælg retningen "Strøm, styring og IT”). Tilmeldingen foregår via UU-vejlederen på din folkeskole. Når du har tilmeldt dig brobygning, vil du få tilsendt et velkomstbrev og et skema, der vil fortælle nærmere om, hvad der skal ske, når du besøger os.

På vores facebookside kan du se et udpluk af de mange forskellige aktiviteter, der foregår på House of Technology. ”Synes-godt-om” siden for at følge med i vores hverdag.

Vi glæder os til at se dig.

Praktisk info:

Hvor?

Den første dag på brobygning skal du møde kl. 8.15 i kantinen på H.C. Andersens Vej 9 i Viborg. Anden dag skal du møde kl. 8 i det lokale, der fremgår af dit skema, som du får tilsendt efter tilmelding. Du får fri hver dag kl. 13.30

Husk at medbringe...

Papir, skriveredskaber og lommeregner, når du skal i brobygning. Forløbet vil hovedsagligt foregå i vores værksted.

Kantine

Der er kantine, hvor du har mulighed for at købe forskellige former for mad og drikkevarer, mens du er i brobygning. Du er også velkommen til at tage mad med hjemmefra.

Transport

Der går en bus fra Viborg Rutebilstation direkte til din brobygning på skolen på H.C. Andersens Vej 9 - spørg på stationen hvilken bus du skal tage, og hvor bussen går fra.

Mere info

Har du eller dine forældre spørgsmål til brobygning, er I altid velkomne til at kontakte os.