Hotel- & Restaurantskolen

Om Hotel- & Restaurantskolen

Velkommen til Hotel- & Restaurantskolen -
her har vi passion for mad!

På Hotel- & Restaurantskolen kan du starte din uddannelse som kok, ernæringsassistent, bager og tjener.

Hvordan du starter dit grundforløb afhænger blandt andet af din alder og din erfaring. Når du tilmelder dig uddannelsen, vil vi tage en snak med dig om forløbets opbygning.

Kommer du fra folkeskolen eller en efterskole, skal du starte på grundforløbets første del (gf.1), som giver dig både almene og faglige kompetencer. gf.1 varer 20 uger, hvorefter du er klar til grundforløbets anden del.

Er du ældre og/eller har erhvervserfaring, skal du starte på grundforløbets anden del (gf.2). Varigheden er vejledende 20 uger, men kan variere.

Masser af spændende oplevelser i vente
Uddannelserne på Hotel- & Restaurantskolen er fyldt med spændende oplevelser, og du vil få en hverdag, hvor du møder mange forskellige mennesker. Du kommer til at arbejde i en verden, som kan være hektisk i perioder, og hvor du vil få brug for både dine kreative evner og evnen til at være serviceminded.

På Mercantec kan du gennemføre hele ernæringsassitentuddannelsen. For de øvrige uddannelser gælder, at du kan gennemføre grundforløbet

Hotel- & Restaurantskolen tilbyder også en palette af spændende AMU kurser, hvor du kan blive opdateret på anbefalinger og få inspiration til dagligdagen.