Brobygning og introduktionsforløb på Hotel- & Restaurantskolen

Går du i 8., 9. eller 10. klasse, og overvejer du en uddannelse som f.eks. kok, bager eller ernæringsassistent? Så kom på brobygning og oplev hverdagen på Hotel- & Restaurantskolen

Bliv klogere på gastronomi og gode råvarer og få en introduktion til bagerfaget og det gode køkkenhåndværk. Lær om grundsmage og tilberedningsmetoder – og smag den lækreste mad, som du selv har lavet. På Hotel- og Restaurantskolen kan du komme ud for lidt af hvert. 

På et brobygnings- eller introduktionsforløb hos os kan du blive kok, bager eller ernæringsassistent for en dag. Forløbet er din mulighed for at finde ud af, hvad du kan forvente, når du tager en uddannelse hos os. Afhængig af om du går i 8., 9. eller 10. klasse, tager det mellem to og fem dage.

Hvad skal der ske på brobygning? 
På forløbet har vi sammensat et skema, hvor du kan prøve kræfter med vores fag og studieretninger og finde ud af, om skolen er noget for dig. Samtidig får du et realistisk billede af hverdagen på Hotel- & Restaurantskolen, hvor en stor del af undervisningen foregår i køkkenet.Du får også mulighed for at snakke med både nuværende elever og en studievejleder om vores mange uddannelser:

Ernæringsassistent
EUX-Ernæringsassistent
Ernæringshjælper
Kok
Gastronomassistent
Bager og konditor
Tjener
Cater
Smørrebrødsjomfru
Konference- og selskabstjener

Sådan tilmelder du dig brobygning

Du kan se, hvornår vi tilbyder de enkelte brobygnings- og introduktionsforløb på brobygning.net. (Vælg "Mad til mennesker”). Tilmeldingen foregår via UU-vejlederen på din folkeskole. Når du har tilmeldt dig brobygning, vil du få tilsendt et velkomstbrev og et skema, der vil fortælle nærmere om, hvad der skal ske, når du besøger os.

På vores facebookside kan du se et udpluk af de mange forskellige aktiviteter, der sker på Hotel- & Restaurantskolen. ”Synes-godt-om” siden, for at følge med i vores hverdag.

Vi glæder os til at se dig.

Praktisk info:

Hvor?

Den første dag skal du møde kl. 8.15 i kantinen på H.C Andersens Vej 9 i Viborg. Anden dag skal du møde kl. 8 i det lokale, der fremgår af dit skema, som du får tilsendt efter tilmelding. Du får fri hver dag kl. 13.30.

Husk at medbringe...

Papir, skriveredskaber og lommeregner. Forløbet vil hovedsaglig foregå i køkkenet. 

Kantine

Der er kantine, hvor du har mulighed for at købe forskellige former for mad og drikkevarer. Du er også velkommen til at tage mad med hjemmefra.

Transport

Der går en bus fra Viborg Rutebilstation direkte til skolen på H.C Andersens vej 9 - spørg på stationen, hvilken bus du skal tage, og hvor bussen går fra.

Mere info

Har du eller dine forældre spørgsmål, er i altid velkomne til at kontakte os.