Start på eSportslinjen

E Sportslinjen

Brænder du for eSport? På Handelsskolen Viborg kan du kombinere din uddannelse med intens undervisning og træning i Counter-Strike.

Er du vild med CS:GO? Så tag en uddannelse på Handelsskolen Viborg.

Her kan du nemlig kombinere din butiks-, handels-, event eller kontoruddannelse – eller din EUX Business – med undervisning og træning i eSport. Den nye eSportslinje tilbydes i samarbejde med Gymnastik og Idrætshøjskolen i Viborg.

Hvad får du på eSportslinjen?
Udover den sædvanlige undervisning i handelsskolefag som informationsteknologi, afsætning og erhvervsøkonomi, vil du blive undervist i både spilteknikker, strategi og spilforståelse. Vi træner også kommunikation og samarbejde med dit team. Du får også mulighed for at deltage i LAN-events og turneringer. 

Det kræver en sund krop og diciplin at blive en dygtig eSportsspiller. Der er derfor et stort fokus på sundhed på eSportslinjen. Vi arbejder blandt andet med gode kost- og søvnvaner samt med fysisk træning i fitnesscenter som supplement til undervisningen. 

Hvornår kan jeg starte?
Du kan starte på den nye eSportslinje allerede efter sommerferien – i kombination med en

EUD Butiks-, handels- eller eventuddannelse eller en EUX Butiks-, handels-, event- eller kontoruddannelse.

Du kan også kombinere eSportslinjen med EUD Business  og EUX Business uddannelsen. 

Sådan tilmelder du dig
Du tilmelder dig på optagelse dk. Her vælger du EUD Business eller EUX Business. Efterfølgende sender du en mail til jasa@mercantec.dk og fortæller os, at du gerne vil på eSportslinjen. Husk dit fulde navn i mailen.


Vil du vide mere?
Du kan læse mere om eSportsinjen her. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores studievejleder Tomas Bak Sørensen på tlf. 8950 3805.