Brobygning og introduktionsforløb på Handelsskolen Viborg

Går du i 8., 9. eller 10. klasse, og overvejer du en uddannelse inden for kontor, handel, detail eller event? Så kom på brobygning eller introforløb og oplev hverdagen på Handelsskolen Viborg.

Find din indre sælger eller iværksætter, planlæg, udtænk og eksekver de vildeste events, bliv knivskarp til service i mødet med kunder, og lær hvordan du kobler din netbutik til virkeligheden med konceptudvikling, indretning og digital markedsføring. Alt sammen mens du bliver en del af et fantastisk studiemiljø på Handelsskolen Viborg!

Med brobygning eller et introduktionsforløb finder du ud af, hvad du kan forvente, når du tager en erhvervsrettet uddannelse hos os. Afhængig af om du går i 8., 9. eller 10. klasse, tager brobygning eller et introduktionsforløb mellem to og fem dage. Meningen er, at du på den tid kan få et realistisk billede af hverdagen på Handelsskolen Viborg. På forløbet har vi sammensat et skema, hvor du kan prøve kræfter med vores fag og studieretninger og finde ud af, om skolen er noget for dig. 

Hvad skal der ske under brobygnig?

Du vil møde en række af de fag, vi har på skolen, ligesom du vil opleve nogle af de forskellige arbejdsformer, som vi benytter. Undervisningen på Handelsskolen Viborg rummer masser af praktisk arbejde. Det er også den virkelighed, du vil møde, når du besøger os, da vi tror, det er den bedste måde at lære på.

Ugen igennem vil du få masser af mulighed for at spørge nuværende elever, hvordan de synes, det er at gå på Handelsskolen Viborg. Du vil også kunne tale med en studievejleder, som kan hjælpe dig med at svare på dine spørgsmål og skabe overblik over vores uddannelser:

Du kan se, hvornår vi tilbyder de enkelte brobygnings- og introduktionsforløb på brobygning.net. (vælg ”Merkantil – HG”). Tilmeldingen foregår via UU-vejlederen på din folkeskole. Når du har tilmeldt dig brobygning, vil du få tilsendt et velkomstbrev og et skema, der vil fortælle nærmere om, hvad der skal ske, når du besøger os.

På vores facebookside kan du se et udpluk af de mange forskellige aktiviteter, der foregår på Handelsskolen Viborg. ”Synes-godt-om” siden for at følge med i vores hverdag.

Vi glæder os til at se dig.

Praktisk info:

Hvor?

Den første dag på brobygning skal du møde kl. 8.15 i kantinen på H.C Andersens Vej 9 i Viborg. Anden dag skal du møde kl. 8 i det lokale, der fremgår af dit skema, som du får tilsendt efter tilmelding. Du får fri hver dag kl. 13.30.

Husk at medbringe...

Papir, skriveredskaber og lommeregner, når du skal på brobygning.

Kantine

Der er kantine, hvor du har mulighed for at købe forskellige former for mad og drikkevarer, mens du er i brobygning. Du er også velkommen til at tage mad med hjemmefra.

Transport

Der går en bus fra Viborg Rutebilstation direkte til din brobygning på skolen på Vinkelvej 20 - spørg på stationen hvilken bus du skal tage, og hvor bussen går fra.

Mere info

Har du eller dine forældre spørgsmål til din brobygning, er I altid velkomne til at kontakte os.