Dimission for årets første EUX studenter

DSC01078

Champagnepropperne sprang igen i dag, da der var dimission for årets første EUX studenter.

De 18 hårdtarbejdende studenter fik rosende ord og gode råd med på vejen af direktør Kirsten Holmgaard, gymnasierektor Bo Lykke Fredsgaard, samt tre af holdets lærere.

Fælles for de mange lykønskninger var beskeden om, at alle de nyudklækkede studenter har leveret et utrolig flot stykke arbejde, både i skolen og på arbejdspladsen, der nu har gjort, at alle døre står åbne for dem.

Med et EUX eksamensbevis i hånden har de nemlig både mulighed for at starte deres karriere i erhvervslivet eller tage en videregående uddannelse.

En særlig ros gik til Josefine Mathilde Magaard Nielsen, der fik overrakt et legat af Ole Anders Petersen fra Viborgs Kultur- og Idrætsfond. Legatet var på 5000 kr. og gik til Josefine for hendes evne til at sætte fokus på kultur, idræt og fællesskab på hendes årgang.

Først eksaminer så Skills

Blandt dimitenterne sad også Lasse Karlsen, der om mindre end to uger stiller op til DM i Skills for personvognsmekanikerlærlinge. Selvom der ikke er længe til, har han været nødt til at sætte forberedelserne på pause, mens han klarede eksaminerne, men fra i næste uge bliver der stillet skarpt på træningen.

- Jeg glæder mig til at deltage i Skills, og selvom det har værert godt at lægge fokus på mine eksaminer, glæder jeg mig til at sætte fuld knald på forberedelserne i næste uge og vise, hvad jeg kan, fortæller en glad Lasse Karlsen.