Brobygning og introduktionsforløb på Byggetek

Går du i 8., 9. eller 10. klasse, og tænker du på, om en uddannelse inden for byggeri og anlæg er noget for dig? Så kom på brobygning, og oplev hverdagen på Byggetek

Byg dit eget hus, prøv kræfter med alverdens værktøj, og lær håndværket bag de kæmpestore nye anlægsbyggerier, der holder Danmark kørende. På Byggetek kan du komme ud for lidt af hvert!

Brobygning eller et introduktionsforløb på Byggetek er din mulighed for at finde ud af, hvad du kan forvente, når du tager en uddannelse hos os. Afhængig af om du går i 8. 9. eller 10. klasse, tager din brobygning eller et introduktionsforløb mellem to og fem dage. På forløbet har vi sammensat et skema, hvor du kan prøve kræfter med vores fag og studieretninger og finde ud af, om skolen er noget for dig.

Hvad skal der ske på brobygning?

Du vil møde en række af de fag, vi har på skolen, ligesom du vil opleve nogle af de forskellige arbejdsformer, som vi benytter. Undervisningen på Byggetek indeholder masser af værkstedsarbejde. Det er også den virkelighed du vil møde, når du besøger os, da vi tror, det er den bedste måde at lære på. 

Ugen igennem vil du få masser af mulighed for at spørge nuværende elever om, hvordan de synes, det er at gå på Byggetek. Ligesom du vil kunne komme til at tale med en studievejleder, som kan hjælpe dig med at svare på alle dine spørgsmål og skabe overblik over vores uddannelser:

Struktør og brolægger
Tømrer
Gulvlægger
Byggemontagetekniker
Bygningsmaler
Tagtækker

Du kan se, hvornår vi tilbyder de enkelte brobygnings- og introduktionsforløb på brobygning.net. (Vælg "Bygge og anlæg”). Tilmeldingen foregår via UU-vejlederen på din folkeskole. Når du har tilmeldt dig brobygning, vil du få tilsendt et velkomstbrev og et skema, der vil fortælle nærmere om, hvad der skal ske, når du besøger os.

På vores facebookside kan du se et udpluk af de mange forskellige aktiviteter, der foregår på Byggetek. ”Synes-godt-om” siden for at følge med i vores hverdag.
Vi glæder os til at se dig.

Praktisk info:

Hvor?

Den første dag i brobygning på Byggetek skal du møde kl. 8.15 i kantinen på Håndværkervej 9 i Viborg. Anden dag skal du møde kl. 8.00 i det lokale, der fremgår af dit skema,som du får tilsendt efter tilmelding. Du får fri hver dag kl. 13.30.

Husk at medbringe...

Papir, skriveredskaber og lommeregner. Forløbet vl hovedsaglig foregå i værkstedet på Byggetek - husk derfor praktisk tøj, der kan tåle at blive beskidt. Mens du er i brobygning, har du mulighed for at llåne sikkerhedssko af os.

Kantine

Der er kantine, hvor du har mulighed for at købe forskellige former for mad og drikkevarer. Du er også velkommen til at tage mad med hjemmefra, når du er i brobygning. 

Transport

Når du skal i brobygning går der en bus fra Viborg Rutebilstation direkte til Byggetek på Håndværkervej 9 - spørg på stationen, hviilken bus du skal tage, og hvor bussen går fra.

Mere info

Har du eller dine forældre spørgsmål til din brobygning, er I altid velkomne til at kontakte os.