Efter- og videreuddannelse

Vi tilbyder efter- og videreuddannelse for mekanikere og andre inden for autobranchen - både tekniske, merkantile og erhvervsakademiske uddannelser.

 

Teknikeruddannelsen U Tekst    Autotekniske Kurser U Tekst

Teknikeruddannelsen

 

Måletekniske kurser

 

 

 

 Autoteknolog U Tekst    Klargoering1a

Autoteknolog

 

Klargøring ÅV og Würth kurser

 

Vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for autobranchen. Vi er et nationalt kraftcenter, der uddanner og inspirerer mennesker til at kombinere teoretisk viden med praktiske og håndværksmæssige færdigheder. Vi tilstræber en helhedsorienteret tilgang til personvognsområdet – og rummer både faglige, menneskelige og administrative kompetencer.

Vi har som ambition at uddanne og opkvalificere mekanikere og andre fagfolk, der kan medvirke til at sikre og fremme et højt kvalitetsniveau i den danske autobranche. vi tilbyder bl.a. tekniske AMU kurser, en uddannelse som autotekniker samt uddannelser inden for salg og ledelse. Samtidig tilbyder vi, i samarbejde med Erhvervsakademiet Dania, en kortere videregående uddannelse som autoteknolog.

Sådan tilmelder du dig videreuddannelse:

Klik på billederne ovenfor for at se vores tilbud inden for efter- og videreuddannelse, Under hvert kursus kan du tilmelde dig online, og for yderligere information kan du finde kontaktpersoner i højre kolonne her på siden.

 Oversigt over mekaniker kurser og videreuddannelse

 

OBS: Med mindre andet er angivet, udbydes alle kurser i AMU-regi.